Ștefan Bănică, recital de zile mari în centrul Bistriței (FOTO-VIDEO)

Holistic

A noua seară de concerte din cele zece ale Târgului Mare al Bistriței l-a avut în prim-plan pe Ștefan Bănică. Îndrăgitul interpret a oferit pe pietonal, așa cum a obișnuit publicul din România de-a lungul anilor, un spectacol total, complex și energic.

Ștefan Bănică a spus că se bucură să vadă la concert oameni de toate vârstele, deoarece ”pentru un artist cea mai mare onoare este să aibă în față toate generațiile la un loc. Vă mulțumesc!”.

”La Bistrița e cea mai bună palincă”, a concluzionat el, cu zâmbetul pe buze.

 

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români.

A susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani. A lansat 16 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant. Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc. În 2004 a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, ”în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

”Te iubesc ca un bleg“, ”Mi-e dor de ochii tăi“, ”Găseşte-mi loc în inima ta“, ”Te iubesc, femeie“, ”Ăsta-s eu“, ”Încă o zi“, ”Am s-o aştept mereu“, ”Iubeşte-o sincer“, ”Cum am ajuns să te iubesc“, ”Toată lumea dansează“, ”S-o facem lată“, ”Super-love”, “Alerg printre stele”, “Să zbor”, ”Picat din lună”, sunt câteva dintre piesele sale cu succes la public.

Ultima seară de concerte pe pietonalul Liviu Rebreanu, duminică 2 septembrie: Obscurus Orbis din Letonia la festivalul medieval de la 19.45, Delia de la 21.00. Târgul Mare al Bistriței 2018 se încheie cu jocuri de lasere și artificii.

Un album foto puteți vedea și aici.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. bla

  eu nu inteleg,toata lumea vitupireaza pe aici impotriva acestui circ,inclusiv voi,apoi zilnic il promovati.
  clar la anul tine 12 zile si banii nostri se duc pe rahaturile cretului in loc sa fie investiti unde este necesar.

  (0)
 2. andrei

  Voi chiar vorbiti numai sa sune. S-a spus clar nici un ban nu se cheltuie din bugetul oraşului. Totul se face cu autosustinere din chiriile firmelor venite la eveniment. De ce vreti sa manipulati cu minciuni si la sarbatoarea noastra ? Vrem sa ne bucuram si noi de concerte frumoase, mai ales ca nu sunt pe banii nostri. Si apoi la cat impozit dati unii pe an, 200 de lei, si cheltuiti intr-o zi la bere mult mai mult, mai bine ati tacea. De ce unii postaci sunt mereu carcotasi. Mai e un pic si vine votul, acolo sa mergeti sa va exprimati opinia, nu la stiri culturale. Asa dezinformati lumea, desi s-a spus clar: nu cheltuim nici un ban, totul s-a calculat in functie de chirii. Un om de rand, cu impozitele la zi, care s-a bucurat alaturi de mii de bistriteni de concertul de aseara.

  (0)
 3. Alan Dala

  Nu am fost, dar am vazut ca a fost frumos si a fost multa lume, peste 50-100 de mii de oameni. Am calculat prin comparatie cu protestele rezist.

  (0)
  • Pana Ovidiu

   Pt dvs ALAN_DALA nu eu nume ,ci o stare de spirit!De unde 100 000 de privitori ,di momnt ce Bistrita toata nu are mai mult de 60000 de spectatori?!

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.