În ce stadiu sunt lucrările de cadastru general în Bistrița

Holistic

136 de noi extrase de carte funciară, pentru suprafaţa de 28,7929 ha la imobile din Bistriţa amplasate în sectorul cadastral nr. 410, în ridul ”Str. Ghinzii-Copală”, au fost înmânate proprietarilor.

Până la această dată s-au executat lucrările de cadastru general, faza de teren-interviu, pentru suprafaţa totală de 8.893,52 ha, ceeea reprezintă 61,13% din totalul suprafeţei municipiului Bistriţa şi a localităţilor componente, informează Primăria.

În total, la nivelul municipiului Bistriţa sunt eliberate 5.174 CF-uri pentru suprafaţa de 6.554,6376 ha, respectiv 45% din total.

Lucrarea de cadastru general a fost executată de SC Ramboll South East Europe SRL (fostă SC Bloom România). Executantul a solicitat întreruperea contractului, dar mai are de finalizat 51 de sectoare cadastrale care cuprind 3.754 de imobile cu o suprafaţă de 981,20 ha, în diferite etape de realizare.

Începând cu anul 2019, lucrarea de cadastru general (Sistem integrat de cadastru şi carte funciară – denumire nouă din Legea nr. 7/1996 republicată cu modificările şi completările ulterioare) se va face de către persoanele fizice autorizate cu categoria B din aparatul de specialitate a Primarului.

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta

    Vrem CADASTRU VERDE ! Lasati manipularile deoparte privind spatiile verzi. O lucrare cinstita si profesionista se face dupa adevarata lege si nu dupa interpretari de la partid. Gradul de folosinta al terenului trebuie sa apara asa cum este in toate extrasele mai ales la domeniul PUBLIC. Administratia raspunde PENAL daca datele nu sunt reale !Cine da din mana sa puna mana si sa citeasca legile si ordonantele . PUNCT !

    (4)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.