Zi specială pentru Doris (GALERIE FOTO)

Organizatoarea Galei „Femeia Europeană”, consilierul judeţean Doris Rai, a avut parte de o zi emoţionantă alături de alesul inimii sale, medicul Petru Rai. Cei doi au primit binecuvântarea lui Dumnezeu într-o ceremonie simplă şi discretă găzduită de o biserică ortodoxă din Bistriţa, având alături familiile, rudele şi prietenii cei mai apropiaţi.

Cununia religioasă a soţilor Rai a fost oficiată în Biserica „Sfântul Dumitru” de preoţii Dumitru şi Viorel Creţa, fiii fostului protopop al Bistriţei, Simion Creţa.

Naşii, comisarul şef Liviu Olariu, fostul inspector şef-adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, şi soţia sa, împreună cu familiile celor doi şi cei mai apropiaţi prieteni, s-au rugat pentru fericirea mirilor.

Petrecerea a avut loc la Restaurantul Coroana de Aur.

Un album foto puteți vedea și aici.

Timp Online urează familiei Rai casă de piatră şi multă fericire!

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads