O singură notă de 10 la titularizare. Rezultatele obținute în Bistrița-Năsăud

Holistic

Primele rezultate ale examenului de titularizare au fost afișate. În Bistrița-Năsăud, proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar a fost organizată în data de 11 iulie la centrele de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” și Școala Gimnazială nr. 1.

În județul Bistrița-Năsăud au fost înscriși și validați 547 candidați la 40 de discipline. Dintre aceștia, 418 au fost prezenți, 46 s-au retras și 82 au absentat. Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Statistica notelor obținute de candidații din județul nostru este următoarea: 200 note mai mari sau egale cu 7, reprezentând un procent de 47,85%; 145 note între 5-7, reprezentând un procent de 34,69%; 73 note sub 5, reprezentând un procent de 17,46%.

O candidată de la disciplina Limba și literatura română – elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate în învățământul primar – a obținut media 10, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean. Este vorba de Laura Domide din Lunca Ilvei.

Aici rezultatele la titularizare în Bistrița-Năsăud.

Contestațiile se pot depune personal de către candidat, la sediul Inspectoratului Județean, camera 28, în cursul zilei de azi, 17 iulie, până la ora 21.00, și în 18 iulie, în intervalul orar 10.00-15.00.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 24 iulie. Repartizarea candidaților pe posturile declarate vacante pe o perioadă nedeterminată se va face în ședința publică din 25 iulie, organizată la Inspectoratul Școlar, începând cu ora 9.00, în ordinea alfabetică a disciplinelor.

Nota minimă de titularizare este 7, atât la proba scrisă, cât și la proba practică/specială la clasă în profilul postului, iar pentru suplinire este 5.

Lista posturilor posturilor/catedrelor vacante/rezervate, precum și alte documente specifice, pot fi consultate pe site-ul isjbn.ro, secțiunea mobilitatea personalului didactic.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.