Sighiartău: Dezastru! E o rușine să spui că ești bistrițean. Ce arată ”foarte clar” sondajele

Holistic

”Singurul scop al PSD este de a-și ține captiv electoratul. Vor să găsească metode prin care să dea banii pentru comunitățile locale președinților de CJ, pentru ca aceștia să-i împartă discreționar în funcție de rezultatele la europarlamentare. Acest lucru arată foarte clar sistemul feudal pe care Liviu Dragnea l-a construit împreună cu baronii locali, inclusiv Radu Moldovan, care vorbește despre administrația locală însă când sunt probleme la nivel național se face că nu știe nimic”, a spus într-o conferință de presă secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

El a declarat că ”Radu Moldovan, prin votul lui în CEx al PSD, a susținut actuala conducere PSD, pe Dragnea, Dăncilă, acest guvern al rușinii naționale. Mâna dreaptă a lui Radu Moldovan este mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Daniel Suciu, liderul grupului deputaților PSD, care a susținut toate proiectele de legi ce au afectat siguranța cetățenilor: legea recursului compensatoriu, modificările la Codul Penal și alte măgării pe care ei le-au făcut. PSD Bistrița-Năsăud a susținut în mod direct acest guvern și această conducere a PSD care a dus România într-o situație jenantă”.

Robert Sighiartău a menționat că pentru PNL, în plan local, ”obiectivul principal este ca actuala administrație de la nivelul județului și al municipiului să plece acasă în 2020. Aceasta este prioritatea nr. 1 a PNL. Vom trata cu mare atenție inclusiv nominalizarea pentru candidatura PNL la Primăria Bistrița”.

”Mă uit ce se întâmplă în Bistrița. Dezastru! Este o rușine să mergi prin țară și să spui că ești bistrițean pentru că toată lumea știe că avem o pârtie care a fost construită la 400 de metri altitudine, două zile funcționează și patru e închisă. Suntem pe toate televiziunile, este o rușine cu aceste investiții dezastruoase pentru cetățeni. Infrastructura e dezastruoasă, nu e niciun proiect pe termen mediu și lung. Nu-i interesează nimic, doar să se bată în piept, să taie panglici pe prostii de genul Wonderland, pârtii. PSD-iștii, prin modelul lor socialist, nu se gândesc deloc la dezvoltarea comunităților. Uitați-vă ce se întâmplă în alte părți, și nu o să vorbesc de Oradea sau Cluj pentru că ele sunt în altă ligă, la Sebeș, Blaj, orașe mai mici”, a comentat Sighiartău.

Parlamentarul bistrițean a spus că, la sfârșitul anului trecut, PNL a comandat la nivel național, cu eșantion în fiecare județ, un sondaj ”foarte larg, aprofundat”: ”Sondajele arată foarte clar un singur lucru: că direcția în care merge România este greșită, asta spun peste 80% dintre români. Mai mult, PSD este într-o scădere puternică și totul arată că în următoarea perioadă PNL va depăși PSD în sondaje. Sunt convins că la momentul potrivit vom reuși să dăm jos acest Guvern, alături de întreaga opoziție”.

Legat de sondajul pe Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău a spus: ”Datele din sondaj arată foarte clar că județul Bistrița-Năsăud are un electorat de dreapta și că votanții ne-PSD sunt mai mulți decât votanții PSD. La fel, PNL în județ și pe municipiul Bistrița este pe un trend ascendent, este principala forță de opoziție. PSD, Crețu și toți ceilalți sunt în scădere”.

”Noi am avut un eșantion reprezentativ la nivel de județ, am testat și personajele politice din județ, liderii, dar pe municipiu este o altă procedură și vom avea un sondaj reprezentativ la nivel local în vederea stabilirii candidatului. Liderii PNL stau foarte bine pe județ, ceilalți lideri județeni au o rată de respingere extrem de mare, care este în creștere. Există o rată mare de respingere pentru Radu Moldovan și ceilalți lideri. Oamenii și-au dat seama că el și Crețu, care acum joacă teatru și încearcă să se victimizeze, au susținut și susțin toate politicile PSD, că pe lângă niște asfaltări din punct de vedere economic nu s-a întâmplat nimic, cel mai mare investitor (n.r. – Leoni) a fost adus de PDL pe vremea lui Vasile Moldovan. În șapte ani, Radu Moldovan n-a reușit să aducă niciun investitor în județ. În afară de câteva ulițe pe care le-a asfaltat, din punct de vedere economic județul nostru nu a crescut absolut deloc. La nivel turistic totul e un dezastru, nu ne vizitează nimeni. Mai multe detalii despre sondaj nu vă putem da, face parte stragia PNL pentru alegeri”.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Vulturul

  Măi măi….uite țâncu’ ăsta s-a transformat in lup moralist! Majoritatea membrilor de partid , subliniez – din toate partidele acestei tări , au probleme penale. Tu , mai copile , propulsarea ta in politică a fost facută de “așaziși frati si surori” . N-ai nici o treaba cu “politica”. Consiliul Judetean nu are nici o treaba cu Wonderland si Partia Strutului . Vorbesti doar să te auzi!!! Aș fi preferat să fie cineva capabil pe plan local să “facă opozitie”, dar nu sunt lasați sa faca un pas in față din cauza “nepotismului” . Prea multi “sacali” la un ciolan care se micsoreaza, incet incet. Daca ati disparea toti, in frunte cu actuala guvernare ar fi un “miracol” . Unde esti tu , Țepes Doamne???

  (2)
 2. Paul Simionca

  Ai aparut si tu, mă ……valorosule? Bla, bla, bla…))) egal PNL. O ceată de măscărici!
  Mereți mă la lucru, lasați vrăjeala că nu mai pune nimeni botu’ la voi!

  (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.