Sesiune de depunere a proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Tema prioritară, Târgul Mare

Holistic

Sesiunea de depunere a proiectelor în vederea solicitării de finanţări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2019 va avea loc în perioada 24 aprilie – 13 mai.

Solicitanţii de finanțare pot fi persoane fizice sau persoane juridice fără scop patrimonial – asociaţii sau fundaţii constituite conform legii sau culte religioase recunoscute conform legii, care depun propuneri de proiecte în conformitate cu domeniile prevăzute în Programul anual al finanţărilor nerambursabile.

Obiectivul prioritar al programului de finanţare pentru anul 2019 este ”Dinamizarea Târgului Mare al Bistriţei”, care va avea loc în perioada 23 august – 1 septembrie, informează municipalitatea.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 13 mai, ora 16.00.

Selecţia şi evaluarea proiectelor se va realiza în perioada 14-22 mai, lista finală a beneficiarilor de finanţare fiind aprobată prin Hotărâre a Consiliului Local Bistrița.

Programul anual al finanţărilor nerambursabile de la bugetul propriu pentru activităţi nonprofit pentru domeniile: tineret, sport, educaţie, protecţia mediului, relaţii internaţionale, interdisciplinar, social şi cultură pentru anul 2019, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, este în valoare totală de 300.000 lei.

Sumele pe domenii de activitate propuse pentru finanţare sunt următoarele: 1. Tineret – 30.000 lei; 2. Sport – sporturi individuale şi sportul pentru toţi – 55.000 lei; 3. Educaţie – 30.000 lei; 4. Protecţia mediului – 25.000 lei; 5. Relaţii internaţionale – 20.000 lei; 6. Interdisciplinar – 40.000 lei; 7. Social – 40.000 lei; 8. Cultură – 60.000 lei.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.