Se redeschide sectorul din Piața Decebal dedicat producătorilor

Holistic

ACTUALIZARE Primăria Bistrița anunță redeschiderea sectorului din Piața Decebal la care s-au încheiat lucrările de reparații capitale, cel dedicat producătorilor, începând cu ziua de miercuri 10 iulie. Totodată, vor începe lucrările de reparații capitale la sectorul „fructe” dinspre strada Cuza Vodă a Pieței Decebal, durata lucrărilor fiind estimată la 4 săptămâni.

”Reamintim că lucrările de reparații capitale la Piața Decebal au început luna trecută cu partea din spate a pieței (sector ”producători”) și continuă, de mâine, cu partea din față (sector ”legume-fructe”). Pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor, producătorilor agricoli și persoanelor fizice autorizate care au funcționat în sectoarele aflate în curs de reabilitare li s-au pus la dispoziție spații în piața Independenței Nord și piața en-gros din strada Tărpiului. Lucrările s-au desfășurat etapizat pentru a le oferi bistrițenilor din zona Decebal posibilitatea să achiziționeze din aceeași piață legumele și fructele necesare”, informează municipalitatea.

ȘTIREA INIȚIALĂ  Lucrările de modernizare a sectorului dedicat producătorilor din Piața Decebal se apropie de final, administrația locală anunțându-i deja pe aceștia să-și pregătească marfa pentru ziua redeschiderii.

”Un început de an greu sau foarte greu din punct de climatic, dar nu stam chiar rău. Au reușit să ajungă la maturitate și roșiile tradiționale cu gust unic. Vă așteptăm cu produse proaspete de sezon (roșii, castraveți, varză, lavandă) miercuri în Piața Decebal din Bistrița, ziua deschiderii pieței dupa renovare, iar sâmbătă vă așteptăm la Piața locală Produs în Bistrița-Năsăud”, a scris legumicultorul Florentin Bodiu pe Facebook.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Scap de canibalism

  Foarte nevoit să nu mănânc legume din cauza la ăștia care au vopsit 5 săptămâni fierul

  (3)
 2. Ete ci Omu

  Inaugurarea (festivă, cum altcum, să afle tot boboru) va avea loc la data de …… cu invitarea E.S. V.V. Dancilă , a I.P.S. Andreicuț și, evident, a domnului sefului de conziliu popular și a altor tovarăși.
  Masa și felicitările tot atunci.

  (6)
 3. cititor

  Bun… dar intreb atunci, daca-i zice a ” producatorilor ” de ce exista tot soiul de ” colorati ” care vand produse la pretz de specula in acest loc ? Cand se va pune punct odata ptr totdeauna acestei practici prin care ” coloratii ” ridica si dicteaza preturile in pietele agro-alimentare din Romania ? Cand vor fi verificati la ” sange ” cei care obtin autorizatii de vanzare in piete, cu privire la provenientza marfurilor vandute ?
  Nu zic sa nu poata vinde si acestia, dar in nici un caz in aceste pietze, din care ” intermediarii ” sa fie exclusi cu desavarsire ( indiferent ce culoare au ) , iar ” coloratii intermediari ( ca proprietari producatori nu-ti vedea Dvs niciodata ) ” sa aiba locurile lor in alta parte si cine vrea sa cumpere de la ei asa sa faca , iar in pietzele ” producatorilor ” sa fie instituita o paza si interventie severa, ptr ca toti „coloratii ” sunt constituiti intr-o „mafie locala ” si amenintza producatorii diecti care isi vand personal produsele la piatza, ca daca nu ridica preturile asa cum dicteaza ei, le stropesc produse le cu benzina si motorina sa nu mai poata vinde nimic … si toti acestia sa fie prinsi si bagati pa puscarie , ca lasate pietzele asa… la doar o „patrula ” care ” mai trece ea si pe acolo „… nu se realizeaza nimic, deoarece ” coloratii ” isi pun ” puroii ” sa faca acest lucru, care nici nu raspund epenal si pagubele nici nu sunt platite niciodata de parintii lor… si practic … ” tot aia e… ” .
  Domnilor politruci, este adevarat ca ” coloratii… ie multi si voteaza ” … dar chiar musai sa va bazati pe votul acestei categorii de ” nemernici ” ? Chiar in voturile astora stati Dvs ?

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.