Șapte posturi în Poliția bistrițeană, scoase la concurs. ”Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare”

”Da, ai citit bine”. Astfel, în această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud scoate la concurs 7 posturi de polițiști și personal contractual (6 posturi de polițiști, din care unul reîncadrare ca polițist și un post de personal contractual).

”Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește-te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, se arată într-un comunicat.

Posturi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud:

https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

 1. Ioan Gura de Aur

  Bla-bla-bla..Ce limbaj de lemn…..Va turnati singuri cenusa in cap….pe ideea ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata…Interesanta tactica…..adevaruri amestecate cu minciuni…

  (7)
 2. poli-filul

  Tertip ieftin si fumat. Acela de a-ți pune cenușă în cap, de a recunoaște și a te văicări, doar-doar vei fi iertat.
  I-a zi-i una bărbătească:
  Ești bărbat(ă) ?
  Crezi că te poți lupta cu minciuna, hoția, nedreptatea, corupția și ticăloșiile ?
  Vino la noi , dacă crezi că reziști la tentații !
  Oricum la noi sunt mai mulți curați decât murdari, iar munca, dacă-ți place, e provocatoare și-ți oferă satisfacții.
  Frecții !

  (9)
 3. sasuke Uchiha

  Oferta promotionala …..Sapte locuri de munca ….postul :Se cauta Pedofili….scoase la concurs …cine doreste cine vor fii norocosii..:)))))

  (1)
 4. cc

  Există o mare problemă în anunț.
  Aflarea adevărului este da, o prioritate în misiunea poliției.
  Dar problema din anunț e următoarea.
  Nu toți cei care încalcă Legea sunt (sau trebuie) automatic- trimiși după gratii.
  În majoritatea cazurilor de interpelare nu asta fac polițiștii ca și meserie.
  Polițiștii unt acolo pentru a păstra pacea socială , reîntărirea regulilor de comportament în societate și evident sancționarea legală a celor care încalcă legile. Dar asta nu înseamnă închisoare..
  Uneori acționează ca și mediatori între părți divergente, alteori pot fi represivi, alteori iertători.
  Oricine poate greși și oricine poate avea a doua șansă în cazul unor fapte pe care le comitem statistic majoritatea.
  Depinde de situație, caz și gravitate.
  Da, există infracțiuni grave, cum sunt cele contra persoanei, cele repetate în care închisoarea e singura soluție.
  Dar există și infracțiuni simple, pentru care nu e necesar ca să trimiți omul după gratii, mai ales în cazul aplicării unei legislații proaste și restrictive. Îmi vin în minte și bătrânii de 80 de ani care au furat nu știu ce..
  Sunt mii de studii care arată că pedepsele alternative în cazul unor anumite infracțiuni (nu vorbesc de cele contra persoanelor, care sunt considerate de gravitate extremă vorbesc de cele comise mai degrabă ca și greșeli de parcurs sau cu anumite circumstanțe atenuante)..sunt mai eficiente pentru reîncadrarea omului în societate. Muncă în folosul comunității, etc.
  Ar trebui făcută atenția cu prezentarea acestei imagini de polițist ,cu zelul de a trimite oameni după gratii în orice condiții și în orice circumstanțe, umflă ego-ul în unii incapabili să-și exercite autoritatea cu o atitudine serenă.
  Pe de altă parte, distribuțiile statistice nu fac excepție, persoanele cu probleme grave sunt reprezentate probabil în aceiași proporție și în rândul polițiștilor unt aceleași pentru orice segment de populație și profesii.
  Și în cazul acesta vorbim de un birou de presă, de persoane responsabile cu comunicarea.

  (4)
 5. Polizei

  Treaba cu pedofilul nu ma intereseaza. Ma deranjeaza ca politia inchide ochii atunci cand trece pe langa camatarii si valutistii din piata decebal care de peste 20 de ani baietii cu valuta in borseta isi desfasoara ilegalitatile in vazul lumii bine mersi. Se mai face o razie odata la 5 ani cu confiscarea a 50 € si o amenda simbolica de la vreo 5 -10 pers asa la vrajeala. Trebuie interzisa camataria si dosare penale la baieti ca si-au facut vile destule si-au cumparat si cai de rasa…

  (6)
 6. Gică

  Se vede de la o posta că încercați să recăpătați încrederea în rândul populației!Ați pierdut-o demult,prin acțiunile voastre,din momentul in care ați tratat cu indiferența și discriminare pe cei ce v-au cerut ajutorul.Nu vă pătează imaginea un caz izolat (ex. cazul polițistului pedofil) . Încercați să fiți mai mult în slujba cetățenilor și o sa primiti respectul cuvenit! Siguranță și încredere nu este doar un slogan ci un deziderat!

  (9)
 7. popescu

  in comunicatul de presa nu ati amintit de „bisericutele” din cadrul politiei, unde se apara unul pe altul atunci cand comit ilegalitati si incearca sa le ascunda de ochii publicului sperand sa nu se gaseasca o persoana care sa-i demaste; cel mai apropiat caz: comandantul, seful de la circulatie si alti subalterni; doar cativa au fost prinsi, au executat ceva pedeapsa, au ajuns mari scriitori inauntru si acum sunt oameni „cinstiti” afara. ok; dar sistemul merge inainte pe aceleasi principii. ei sun „organul” care nu respecta in trafic ceea ce ne obliga pe noi sa respectam. aceste probleme se vor rezolva?

  (7)
 8. Ionel

  Tentatia este mare .După cativa ani de frecat menta primesti o pensie de cat dupa 30 ani de truda la Comelf. Atata nesimtire si indolenta , tupeu si aroganta cata intalnesti in politia bistriteana nu cred să mai existe undeva. Domnilor politisti dumneavoastra sunteti in slujba cetatenilor care va platim o leafa bună. Nimeni nu vă invata să vorbiti politicos ?

  (5)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.