S-a întors iarna în Bistrița-Năsăud. Cum se circulă

Holistic

Iarna a revenit în Bistrița-Năsăud după doar câteva zile cu vreme ceva mai bună. Potrivit Instituției Prefectului, se circulă în condiții de iarnă, dar se intervine cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.

”Intervenţiile au început încă de azi-noapte, pe toate tronsoanele de drum pe care a fost nevoie, cu 22 de autoutilaje și ~200 tone de material antiderapant. Puncte de intervenție unde se acționează intensiv, datorită dificultății traseului: DN 17C Bistrița-Dealul Ștefăniței , DN 17 Bistrița – Piața Fântânele și DN 17 D Sîngeorz-Băi – Valea Mare”, anunță Prefectura.

Imaginile sunt de la ora 08:30, DN17, Poliția Rutieră și SDN Bistrița.

‼️𝘼𝙩𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚‼️Lapoviță și ninsoare, în județ, se circulă în condiții de iarnă, dar se intervine cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant, pentru a curăța carosabilul.• Intervenţiile au început încă de azi-noapte, pe toate tronsoanele de drum pe care a fost nevoie, cu 22 de autoutilaje și ~200 tone de material antiderapant.• Puncte de intervenție unde se acționează intensiv, datorită dificultății traseului: DN 17C Bistrița-Dealul Ștefăniței , DN 17 Bistrița – Piața Fântânele și DN 17 D Sîngeorz-Băi – Valea Mare.🚨Poliția Rutieră monitorizează traficul și vă recomandă să adaptați viteza la condițiile de drum!• Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.📸 ora 08:30, DN17, Poliția Rutieră și SDN Bistrița

Publiée par Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud sur Mardi 5 mars 2019

Bună dimineața oameni buni, aveți grijă că vine din nou iarna, ninge ca-n Decembrie..

Publiée par Pastravaria Rin sur Mardi 5 mars 2019

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.