Roşii uriaşe în ferma lui Florentin Bodiu din Dumitra. Unde le puteţi găsi

Holistic

(FOTO) S-au copt tomatele autohtone, au forma şi gustul de altădată şi, mai mult, sunt mari şi cărnoase. Câteva fotografii cu prima recoltă din acest an, postate de Florentin Bodiu din Dumitra, au stârnit admiraţia internauţilor cărora nu le vine să creadă ce mari s-au făcut roşiile de Dumitra.

   

Mândru de recolta lui, Florentin Bodiu i-a anunţat pe prietenii virtuali că vor găsi tomatele la magazinul său de pe strada General Grigore Bălan, dar şi la Mediaş, unde membrii Asociaţiei Produs în Bistriţa-Năsăud vor fi fi prezenţi în acest sfârşit de săptămână la un festival organizat în localitate.

În total, anul trecut la nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost 57 de beneficiari ai programului de tomate, iar anul acesta sunt înscriși 107 fermieri. Sprijinul de minimis pentru tomate este de 3.000 euro.

După mai bine de patru ani de muncă, în care s-a confruntat cu multe dificultăți, tânărul fermier Florentin Bodiu din Dumitra, cultivator de legume bio, își vede un vis împlinit. A reușit să deschidă un mic magazin la Bistrița unde vinde legume proaspete obținute în ferma sa de familie, aşa cum Timp Online a scris AICI.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.