Rombat Bistriţa, afaceri în creştere. Ioan Repede: Avem patru proiecte de anvergură

Merigo

Producătorul de acumulatori auto Rombat, controlat de grupul sud-african Metair, a realizat în primele şapte luni o cifră de afaceri de peste 188 mil. lei (aproximativ 41 mil. euro), mai mult cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când afacerile companiei au ajuns la peste 174 mil. lei (38,7 mil. euro).

Rombat Bistriţa a avut anul trecut o cifră de afaceri 350,4 mil. lei (circa 78 mil. euro), mai mult cu 13% faţă de anul anterior, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Compania şi-a triplat anul trecut profitul net, la peste 22 mil. lei (5 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la mfinanţe.ro.

„În acest an am demarat mai multe proiecte, însă patru din acestea sunt de anvergură, cu volume mari, fiind foarte importante pentru viitorul companiei noastre. Colaborarea tehnică între Moll Germania şi Rombat este deja o garanţie pentru a deveni furnizori ai producătorilor de autovehicule din Germania, cu standarde de calitate foarte ridicate’’, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Repede, directorul general al Rombat.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Adrian Florin Chereji

  Felicitări Ionică Repede și echipei pe care o conduci! Din „oaia neagră” a platformei industriale dinainte de ’89 ați ajuns portfanion al industriei bistrițene alături de RAAL, condus de alt prieten al meu, Paul Ilieș.

  (12)
 2. CeciliaP

  Rombat a investit peste 82.000 de lei în proiectul ”Rombat investește în educație”, pt. Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Bistrita. Este vorba despre 429 de dulăpioare cu cheiță. Compania a ales această unitate de învățământ bazându-se pe rezultatele deosebite ale elevilor săi. Mulțumim!

  (4)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.