Way Too Far Rock Festival în Wonderland, 10-12 august. Trei zile de concerte rock la Bistrița

Holistic

A doua ediție a festivalului WTF – Way Too Far Rock Festival va avea loc la Bistrița, în parcarea Complexului Wonderland, în perioada 10-12 august. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru de la Rock FM și va aduce în fața publicului cele mai importante trupe de rock alternativ din România.

Vor urca pe scenă anul acesta Celelalte Cuvinte, Taxi, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Coma, The Mono Jacks, Days of Confusion, Omul cu Șobolani, Grimus, Altar, Byron, Ethernus, Riot Monk, TREES Orchestra, 7 Pași, Punkarta, Iarba Fiarelor, The EMP.

”Way Too Far Rock Festival, prescurtat WTF, este un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock. Chiar dacă are și o latură de entertainment, festivalul pune mai mult accent pe calitatea producțiilor muzicale, astfel încât publicul să fie conștient de faptul că asistă, în primul rând, la un concert unde primează mesajul artistic. Way Too Far Rock Festival este un maraton muzical care a plasat deja Bistrița pe harta evenimentelor de profil din România. Way Too Far se află pe listă alături de cele mai importante festivaluri din țară, conform festivalier.ro, este un eveniment mediatizat și recomandat de mai multe site-uri de timp liber din România. Anul acesta, organizatorii Way Too Far Rock Festival vor anunța și câteva nume importante de nivel internațional pentru cea de-a treia ediție a evenimentului”, se arată într-un comunicat.

Evenimentul dispune de un spațiu vast de desfășurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu utilități pe perioada festivalului.

La această ediție, pe perioada evenimentului, spectatorii vor putea fi admira zona de la înălțime, cu ajutorul unui balon cu aer cald, ancorat în perimetrul de defășurare. Programul pentru zborurile de agrement cu balonul: Vineri 10 august – între orele 18.00 – 21.00, Sâmbătă 11 august – între orele 7.30 – 9.30 (maximum 10.00) și 18.00 – 21.00, Duminică 12 august – între orele 7.30 – 9.30 (maximum 10.00) și 18.00 – 21.00. Programul poate fi usor decalat în funcție de condițiile meteo. ”Pentru că orele de zbor sunt limitate, cel mai bine ar fi să vă faceți o rezervare pentru a nu rata experiența. Rezervările se fac pe mail pe adresa waytoofarockfestival@gmail.com sau la telefon 0748 409 273. Cei care și-au luat bilete la festival și vor avea brățară de intrare au prioritate. Vă așteptăm la Way Too Far! O să fim în aer!”, anunță organizatorii.

De asemenea, va exista o zonă comercială care va deservi publicul prezent la festival.

Accesul se face pe bază de bilet: abonament pe trei zile la prețul de 90 de lei sau bilet pentru o zi la prețul de 50 de lei. Prețul abonamentelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping. Copiii cu vârste de până la 10 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro, ambilet.ro și în Bistrița la Pub Corso Cafe, Copacul de Cafea, Brikada, Plan B și Casa Ema.

Casele de bilete de la locul evenimentului se vor deschide în fiecare zi la ora 16.00, iar concertele vor începe de la ora 19.00. Trupele vor cânta după următorul program:

Vineri 10 august: Iarba Fiarelor, TREES Orchestra, 7 Pași, Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte

Sâmbătă 11 august: The EMP, The Mono Jacks, Punkarta, Coma, Robin and the Backstabbers, Taxi

Duminică 12 august: Ethernus, Riot Monk, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.

Google Ads

Comentarii

 1. BAAAAAAAAAAA SOBOLANILOR

  MUZICA MAI INCET DUMINICA SEARA CA VREAU SA DORM!!!
  DE CE NU VA LUATI VOI CASTILE LA VOI SI SA O ASCULTATI DOAR VOI?????

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.