Cei mai rezistenţi pescari şi-au dat întâlnire la Viile Tecii. Vor pescui 24 de ore încontinuu

Merigo

Cupa Rezistenţei la Staţionar va avea loc, sâmbătă şi duminică, în 19 şi 20 august, pe lacul de la Viile Tecii. Organizatorii anunţă că toţi concurenţii sunt aşteptaţi sâmbătă la ora 17.00 pentru şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi a standurilor. Două ore mai târziu va fi dat startul concursului, iar festivitatea de premiere va fi duminică la ora 19.00, la finalul concursului.

Concursul este organizat de C.T.A.B.B. și Marius Cotoi. Taxa de participare este de 100 de lei, fiind 18 locuri disponibile.

Clasamentul se va face pe baza cantităţii de peşte prins. Pescarii nu vor avea voie să părăsească standul nici în timpul nopţii decât cu acordul arbitrului sau organizatorului.

Printre participanţi sunt: Dan Suciu, Sorin Farcaş, Răzvan Nistor, Ionuţ Zah, Bogdan Blăzeanu, Călin Onaie, Marius Cotoi, Ionuţ Pop, Ioan Forrai, Dorel Girigan, Grigore Pârja, Iulian Hossu, Csaba Hadnagy, Eduard Rus, Stelian Badiu, Dan Grama, Radu Sonea. 

La final, se vor acorda următoarele premii: Loc 1 cupă +medalie +o maşină de jucărie+premii sponsori, Loc 2 cupă+medalie+premii sponsori, Loc 3 cupă+medalie+premii sponsori şi Captură cupă +medalie+premii sponsori, scriu organizatorii pe Facebook.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Alex

  „Rivulus Dominarum” este numele latinesc sub care a fost prima data mentionat documentar orasul Baia-Mare intr-un document emis de Carol Robert de Anjou in 1328. Tradus: „râul doamnelor”.

  (2)
  • SorinH.Farcas Rivulus Dominarum CSR

   Da asa este. Pescarii din Club aduc un respect D-oamnelor care-si sacrifica viata de cuplu , lasanu-si sotii sa participe la întreceri . Respect Doamnelor. Multumim c-a va întelegeti parteneri de viata si deasemenea pentru sustinere.

   (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.