Un retailer german de modă deschide un magazin la Bistriţa. Spaţiul este aproape gata

Holistic

(FOTO) Unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, îşi va deschide un magazin şi în B1 Retail Park de pe Calea Moldovei, în noul corp de clădire construit de investitori.

Este vorba de KiK, care are 2.600 de magazine numai în Germania. Brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România.

 

Cu o creştere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa. Discounterul german a intrat pe piaţa locală la finalul lunii septembrie cu un magazin deschis la Oradea, după care a deschis şi la Botoşani în urma unei investiţii totale de peste 200.000 de euro. Retailerul german de modă vizează extinderea în oraşele cu peste 25.000 de locuitori.

Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole precum accesorii de interior, cadouri, jucării și produse de papetărie.

KiK este furnizor de textile de bază. Sortimentul preponderent constă în articole basic, ușor de combinat în orice ținută, care constituie dotarea de bază a oricărui dulap cu haine.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Comentarii

 1. walter born

  Kik este unul din mail multe retaileri foarte controvesati din cauza politici lor aprovizionare de produse care mereu sint facute in conditii precare. Preturile mici practicate la vinzare vin cu un cost social urias in tarile subdezvoltate. E foarte departe de fair trade si foarte aproape de sistemul unica folosinta a produselor. Nivelul tot mai scade cu fiecare retailer nou care deschide inca un magazin intro piata deja saturata.

  (0)
  • p. Raiu

   KiK este un acronim pentru „Kunde ist Konig” – (Clientul este rege).
   Clientii pot cumpara un costum complet, pentru mai putin de 30 euro-!
   KiK isi cumpara produsele de la aproximativ 500 de furnizori din Bangladesh, China, Pakistan, si Turcia, cu cel mai mare contribuabil
   din Bangladesh, reprezentind peste 40% din comenzi.
   Vezi: https://en.wikipedia.org/wiki/KiK
   (translate google.ro)

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.