Rectificare de buget la Consiliul Local Bistrița

Holistic

Bugetul general de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2018 a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 18/14.02.2018 la nivelul sumei de 178.915.000 lei venituri şi 242.786.000 lei cheltuieli. În ședința de joi 19 aprilie, se va face prima rectificare de buget de anul acesta.

Având în vedere: Solicitările unităților din învățământul preuniversitar de stat, Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială nr. 3 „Avram Iancu” pentru suplimentarea bugetului de venituri si cheltuieli la venituri proprii, ca urmare a aprobării de catre Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a unor norme suplimentare privind plata cadrelor didactice care susțin programul „Școală după școală”; Solicitarile serviciilor din subordine;

bugetul se rectifică astfel:

Bugetul local – nu se modifică pe total. Atât la venituri cât și la cheltuieli au loc transferuri de credite între trimestre.

Bugetul instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții – se majorează veniturile și cheltuielile cu suma 67.000 lei astfel: 2.000 lei, majorare Venituri din donații și sponsorizări, încasate de unitățile de învățământ; 65.000 lei, majorare taxe și alte venituri din învățământ, ca urmare a aprobării de catre Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a unor norme suplimentare privind plata salariilor cadrelor didiactice care susțin programul „Școală după școală” la Școala Gimnazială nr. 1 și Scoala Gimnazială nr. 3 Avram Iancu.

Din suma totală, 2.000 de lei sunt sume aferente persoanelor cu handicap neîncadrate, iar 1.000 de lei – cheltuieli cu bunuri și servicii pentru funcționare.

Bugetul general rectificat de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2018 se suplimentează la venituri și cheltuieli cu suma de 67.000 lei ajungând la 178.982.000 lei respectiv 242.853.000 lei.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.