Record de înscrişi la prima împădurire din acest an organizată de Tăşuleasa Social

Holistic

Şapte sute de voluntari s-au înscris în decurs de 24 de ore pentru prima împădurire din acest an organizată de Asociaţia Tăşuleasa Social şi care va avea loc în data de 24 martie în judeţul Cluj. În satul Tritenii de Sus va fi sădită o pădure nouă care se va întinde pe 5 hectare.

„Sold out! În mai puțin de 24 de ore, lista de 700 de voluntari pentru împădurire s-a închis! Vă mulțumim frumos pentru interes și vă așteptăm cu mare bucurie și entuziasm la acțiunea din 24 martie de la Tritenii de Sus”, a scris organizaţia pe Facebook.

În toamna anului 2017, Asociaţia Tăşuleasa Social a plantat Pădurea Transilvania 4.0 în comuna Tritenii de Jos, județul Cluj. Următoarea Pădure Transilvania urmează tot în toamna acestui an, dar cea de primavară va păstra locația.

„În comuna Tritenii de Jos sunt două sate: Tritenii de Jos și Tritenii de Sus. Când cei de la Tritenii de Sus au văzut ce pădure mândră a primit Tritenii de Jos, au decis că vor și ei o pădure. Așadar, sub motto-ul Vrem și noi o pădure, Tășuleasa Social vă invită pe data de 24 martie 2018 să plantăm 5 hectare de pădure la Tritenii de Sus, să aibă și ei o mândră pădurice”, a anunţat iniţial organizaţia. 

Împădurirea este posibilă graţie suportului oferit de mai multe companii.

„BancaTransilvania ne sprijină și la alte împăduriri, de această dată sponsorizează 2 hectare din cele 5.  Mașina oferită de #AutoklassOfficialHomeofMercedesBenz ne va purta de această dată către alte 2 hectare din această împădurire. Vă mai amintiți de delicioasele limonade-Tăshu de la #Camino Cluj? Dacă ai cumpărat una, ai “plantat” un copăcel. Acum este timpul să plantăm ultimii copăcei-limonadă de la Camino, dulce amintire. Și mai rămân câțiva, din cele 5 hectare, un număr nu chiar mic de pomișori pe care îi vom putea planta din cauza “Târgului de nebrazi” din Cluj, organizat anul trecut de organizația #Urbannect. Mulțumim frumos, fără Dumneavoastră nu ar fi existat această mândră pădurice!”, a mai anunţat organizaţia.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Ana Maria

  Respect pentru Tasuleasa si pentru voluntari! In timp ce altii ,corupti , ignoranti sau lacomi taie padurile intr-o veselie, fara sa se gandeasca la viitorul generatiilor tinere,voi sunteti un exemplu minunat.Chiar daca este putin in comparatie cu jaful general este de admirat.
  Chiar daca ceea ce plantati acum, are nevoie de decenii pentru a creste ,este totusi ceva,asa ca un petec de cer albastru intr-o mare de nori intunecati.Poate ca voi sunteti dintre cei care pot imbratisa un arbore, cu recunostinta vazand in el un miracol si nu doar o sursa de bani

  (4)
 2. Adevarul

  Felicitari, Tasuleasa! Oricum, PSD va face campanie electorala si cu actiunea voastra, asa cum face cu Useriu si Via-Maria-Theresia.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.