Recital extraordinar Matei Ioachimescu și Alfredo Ovalles la Sinagoga Bistrița

Centrul Județean pentru Cultură și Societatea de Concerte vă invită la un recital extraordinar de flaut și pian susținut de Matei Ioachimescu și Alfredo Ovalles, luni 17 iulie, ora 19.00, la Sinagoga Bistrița.

Renumitul flautist Matei Ioachimescu revine pe scena bistrițeană alături de pianistul venezuelean Alfredo Ovalles, pentru a oferi melomanilor un spectacol muzical de excepție.

În program, lucrări de Bach, Rotaru, Prokofiev.

Numit în anul 2013 „Ambasador al integrării” de către Ministerul de Externe al Austriei, Matei Ioachimescu susține o activitate concertistică impresionantă, prezentând programe de mare succes in Europa si Asia. Este absolvent al Universității de Muzică din Viena, oraș unde s-a stabilit, este laureat al mai multor distincții si burse și colaborează cu unii dintre cei mai interesanți muzicieni din Europa. Instrumentul la care cânta este un flaut din aur al producătorului japonez – Muramatsu.

Pianistul venezuelean Alfredo Ovalles, a studiat pianul la Baylor University și la Universitatea de Muzică din Viena. Susține o carieră internațională importantă, care îl poartă pe scene precum Berliner Philharmonie, Wiener Konzerthaus, Musikverein sau King’s Place din Londra. Este câștigător al unor competiții internaționale precum Osaka International Music Competition sau “Franz Schubert” Competition din Bulgaria. Un artist în permanentă dezvoltare și un avocat al muzicii noi, Alfredo Ovalles colaborează intens cu compozitori și ansambluri precum Green Thing sau Black Page Orchestra.

Matei Ioachimescu Alfredo Ovalles

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.