Radu Moldovan, la Cetate, Negrilești, Măgura Ilvei, Feldru, Budacu de Jos, Poiana Ilvei

Holistic

PSD Bistrița-Năsăud, SC Timp Online SRL, Cod unic AEP 21160002

PSD BN, Jurnal de campanie – Președintele Consiliului Județean și al PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a mers în campanie la Cetate, Măgura Ilvei, Feldru, Budacu de Jos, Poiana Ilvei.

Cetate

1 psd campanie cetate al 2 psd campanie cetate al 3 psd campanie cetate al 4 psd campanie cetate al

”Atunci când um om este harnic și munceste se vede acest lucru prin fapte și nu prin vorbe! Am fost în vizită în comuna Cetate, la primarul și bunul meu prieten Daniel Moldovan, sau pentru cei care îl cunosc mai bine, Uțu. Uțu este unul dintre cei buni și harnici primari, lucru care se vede din realizările lui și din respectul pe care îl au oamenii din comună pentru el!

În ultimii 4 ani am reușit împreună cu Uțu să atragem investiții de aproape 6 milioane de euro în comuna Cetate, în: extinderea rețelei electrice, modernizarea iluminatului public, reabilitarea căminului cultural, a bisericii, a școlii și a grădiniței, dar și amenajarea unui parc și a unei baze sportive în comuna Cetate. Cu ajutorul Guvernului României și al Consiliului Județean s-au construit rețele de apă și canalizare și am reușit să asfaltăm aproximativ 8 km de drumuri comunale și străzi.

Felicitări, Uțu! Știm că în continuare o să fi alături de localnicii din comuna Cetate și împreună cu Lucian Tarnița, primarul de care are nevoie comuna Cetate!”

Negrilești

1 psd campanie negrilesti 1 3 psd campanie negrilesti 1 4 psd campanie negrilesti 1 psd campanie negrilesti 1

”Am fost în campanie în comuna Negrilești. În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei Negrilești , Ioan Pugna, să atragem investiții de peste 8.5 milioane de euro.

Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-au construit rețele de alimentare cu apă, s-a amenajat pârâul împotriva inundațiilor, s-a reabilitat Școala Gimnazială și clădirea primăriei și am reușit să modernizăm peste 11 km de drumuri județene (Negrilești-Breaza-limită de județ Maramureș).

Felicitări, Ioan Pugna! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Negrilești!”

Măgura Ilvei

magura ilvei campanie psd locale 1 magura ilvei campanie psd locale 2 magura ilvei campanie psd locale 3 campanie psd magura ilvei locale

”În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei Măgura Ilvei, Valer Avram, să atragem investiții de peste 12 milioane de euro.

S-au făcut investiții în realizarea cadastrului general, reabilitarea caselor parohiale din Măgura Ilvei și Arșița, construirea unei capele mortuare și modernizarea sălii de mese și a grupurilor sociale ale Bisericii Penticostale. Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-au construit rețele de alimentare cu apă potabilă și rețele de canalizare, stație de tratare, stație de epurare, am reuși să modernizăm peste 7 km de străzi (Măgura Ilvei-Arșița) și să reabilităm Școala Gimnazială ”Dariu Pop”.

Împreună am atras și implementat proiecte din fonduri europene, investiții care au dus la realizări concrete: modernizarea a peste 9.5 km de drumuri forestiere, realizarea infrastructurii de apărare împotriva inundațiilor, înființarea unui centru after-school, crearea unui centru de informare turistică și achiziția unui buldoexcavator.

Felicitări Valer Avram! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Măgura Ilvei!”

Feldru

radu moldovan feldru candidat vizita

”Am făcut o scurtă vizită și unuia dintre cei mai tineri candidați, Marius Pop, candidatul pentru primăria comunei Feldru. Îți doresc mult succes, multă putere, iar cu ajutorul Bunului Dumnezeu și a oamenilor vom aduce o schimbare în bine pentru comuna Feldru!”

Budacu de Jos

budacu de jos campanie psd locale 1 budacu de jos campanie psd locale 2 budacu de jos campanie psd locale 3 budacu de jos campanie psd locale 4

”În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca, să atragem investiții de aproximativ 8,7 milioane de euro.

S-au făcut investiții în alimentarea cu apă a localităților, Simionești, Monariu, Budacu de Jos, Buduș și rețea de canalizare în localitatea Jelna. Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-a construit o sală de sport modernă în localitatea Budacu de Jos, am reușit să modernizăm peste 9 km de străzi și drumuri comunale, alimentarea cu energie electrică a localității Jelna și construcția de locuințe sociale pentru comunitățile de rromi din localitatea Budacu de Jos și Jelna.

Împreună am atras și implementat proiecte din fonduri europene, investiții care au dus la realizări concrete: modernizarea a peste 10 km de drumuri agricole, amenajarea cursurilor de apă necadastrate, înființarea unui parc în localitatea Jelna, crearea unui centru de informare turistică și dotarea căminului cultural și înființarea ansamblului ”Valea Budacului”.

Felicitări Sandu Simionca! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Budacu de Jos!”

Poiana Ilvei

poiana ilvei campanie psd locale 1 poiana ilvei campanie psd locale 2 poiana ilvei campanie psd locale 3 poiana ilvei campanie psd locale 4

”La invitația colegului meu Ioan Scridonesi am participat la Poiana Ilvei la Slujba Sfintei Liturghii, după care am avut o întâlnire cu oamenii de aici.

Am vorbit despre ce am făcut și despre ce vrem să facem în continuare pentru Poiana Ilvei! Le-am ascultat problemele și împreună cu Ioan Scridonesi, viitorul primar al comunei Poiana Ilvei, vom mai rezolva o parte serioasă din ele!

Am fost alături de oamenii de aici și ultimii 4 ani, în care împreună cu Guvernul României condus de Victor Ponta, am atras aproape 4 milioane de euro în această comună!

Continuăm munca și continuăm dezvoltarea comunei Poiana Ilvei alături de Nelu Scridonesi, candidatul PSD la funcția de primar!”

(PE)

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Motogna

    Domnule presedinte multumim frumos pentru asfaltarea drumului la Breaza pentru asta aveti votul nostru pe viata ,doar o mica rugaminte haideti sa continuam fara domnul Pugna , va rog io frumos

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.