Radu Moldovan: Am demonstrat că se poate. Continuăm munca!

Holistic

PSD Bistrița-Năsăud, SC Timp Online SRL, Cod unic AEP 21160002

(BROȘURĂ ONLINE) Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a publicat pe blogul personal realizările sale și ale echipei PSD pentru comunitățile din județul Bistrița-Năsăud, din ultimii 4 ani.

În mesajul de început, acesta transmite că: ”În 2012 am primit cu emoție și responsabilitate cea mai importantă misiune din viața mea: să demonstrez că o echipă ambițioasă și bine pregătită, poate să facă pentru județul nostru în 4 ani ce nu s-a reușit în 20. Și am reușit! Progresul nu se face doar pe hârtie, stând în spatele biroului, ci cu mânecile suflecate, pe teren, acolo unde se întâmplă lucrurile. Sunt mereu printre dumneavoastră și caut să aflu direct ce nevoi aveți, ce doare mai tare. Sunt deschis la propuneri și soluții. Mă preocupă în mod special cum să facem să ne aducem tinerii înapoi acasă. Abordați-mă cu încredere, oricând  ne întâlnim pe ulițe, în sălile de sport, pe șantiere. Vă ascult cu adevărat și găsim soluții, pentru că toți oamenii merită să ducă un trai mai bun”.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud mai adaugă în mesajul său: ”La încheierea acestui mandat, faptele vorbesc de la sine. Am demonstrat că se poate și vreau să demonstrăm că se poate și mai bine. Vreau ca până în 2020 toți oamenii din Bistrița-Năsăud să fie mulțumiți de traiul care îl duc și spună cu mândrie acestui loc acasă! Sunt pregătit să continuăm munca. Împreună creștem județul Bistrița-Năsăud”.

”În cei 4 ani de mandat am atras investiții de peste 730 milioane de euro, pentru binele comunităților din județul Bistrița-Năsăud. Drumuri făcute, apă curentă în casele oamenilor, investiții în siguranța noastră, în sport, cultură, sănătate. Am demonstrat că se poate!” – Radu Moldovan

(PE)

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Gogu F.I.

    ne spui daca nu te superi care sunt secretele reusitei tale personale …
    declaratii de avere
    ce relatii ai cu Vitalia S.A…..

    (0)
  2. Iosif Rodnean

    In 2012 una din promisiuni si totodata un angajament(pe blogul personal)era reabilitarea DN 17 D,Beclean-Cirlibaba NEREALIZAT

    (0)
  3. DIONISE

    DA SANT DEACORT CA SE POATE ,CU OAMENI CA SI D-L MOLDOVAN SI CA SI D-L GRIGORE TOLAN ……CHIAR CA NU CONTEAZA PARTIDUL IN CARE TE AFLI ,,CI CHIAR ATI DEMONSTRAT ACESTI 2 DOMNI DE POLITICA DIFERITA ,DAR DE OMENIE LA FEL SI CAS BISTRITENI ,,EI MUNCESC PENTRU POSTUL CEL EXECUTA IN NUMELE ORICARUI BISTRITEAN ,,BRAVOO EMIL MOLDOVAN CU TOATA ECHIPA TA DE PSD SI BRAVO GRIGORE TOLAN CU TOATA ECHIPA TA DE PNL ….BRAVO BISTRITENII CE DEMONSTRATI CA SA AJUNS TIMPUL TREZIRI LA REALITATE ,,NOI VREM OAMENI BUNI NU PARTIDE BUNE ,,,NU NU VREM OAMENI ,PENTRUCA STIM CA SANT SI DEFAPT AVEM EXEMPLU GRAITOR AZI LA BISTRITA ,,,POLITICA CADE ,SI CRESTE OMUL DE VALOARE ,,OMUL BISTRITEANUL BASTINAS GLIA STRAMOSEASCA .VREM IN CONTINUARE OAMENIII MAI INTAI OAMENI I .POLITICUL TOT MAI NENSEMNATTTTTTTTTTT

    (0)
  4. Iulian

    si a mai fost una… drumu de la Bistrita la Nasaud. tot promisiune a ramas. tot prin hartoape mergem in fiecare zi.

    (0)
    • Fisoi

      Am inteles din surse ca pt acest tronson este facut un proiect pentru largire si reabilitare de mai bine de 5 ani, dar CJ il tine intentionat ascuns in sertare. Oare care sa fie motivatia?! Care sunt interesele!?

      (0)
  5. CETATEAN

    MA INTREB CE ATI DEMONSTRAT DOMNULE RADU MOLDOVAN? ATI DEMONSTRAT CA SANATATEA ESTE LA PAMANT(TE ADRESEZI PENTRU O CONSULTATIE IN DOMENIUL PUBLIC MEDICAL,IAR MEDICII TE ,,RACOLEAZA,,SI TE INDRUMA SPRE CABINETELE PRIVATE),INVATAMANTUL ESTE DEPASIT,DACA NU ITI MEDITEZI COPILUL NU ARE NICI O SANSA (PROFESORII FAC BANI GREI PE SPATELE PARINTILOR) ANMINISTRATIA CU ZECI DE BIROURI TE POARTA CU FEL DE FEL DE HARTII DE LA UNII LA ALTII.CE ATI DEMONSTRAT CA ATI PAPAT 730 DE MILIONE DE EURO PE NIMIC,DAR VOI LAUDTIVA CA SUNTETI GROZAV.

    (0)
  6. CR7

    Cel mai bun președinte de CJ de la înființarea acestei instituții.
    Foarte multe proiecte realizate, multe în derulare, multi oameni satisfăcuți pentru ca au confortul necesar la ei în localități.

    (0)
    • ignat

      hai lasa mah laudele! pe tine te intereseaza becurile nu situatia reala a cetatenilor din BN! Voi chiar credeti ca ne prostiti….

      (0)
  7. Mihai

    Nu se pot realiza toate in doar 4 ani de mandat , de accea ne promite ca ” munca continua „, o sa mulțumească pe toata lumea sunt sigur de acest lucru , oricum au fost realizate multe proiecte pe lângă celelalte mandate ! A fost făcută o alegere buna , si aceasta ar trebui sa fie făcută in continuare !

    (0)
  8. fisoi

    In continuare, dupa atatia ani, dezamagirea mea ramane faptul ca BN, inclusiv municipiul Bistrita, se afla pe locul 32 (codas) dupa PIB-ul realizat……..si cu salariul mediu cel mai mic din regiune.
    se putea face mai mult pentru a creste nivelul de trai la noi in judet, astfel incat sa nu mai migreze tinerii cu potential in alte orase…….mda este trist 🙁

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.