PSD BN își alege conducerea în 19 iulie. Liderii partidului, așteptați la Bistrița

Holistic

În conformitate cu statutul Partidului Social Democrat, organele de conducere ale organizațiilor județene de partid se aleg din 4 în 4 ani. Ultima conferință a organizației județene PSD Bistrița-Năsăud a avut loc în octombrie 2015.

”Astfel, în urma propunerii Biroului Permanent Județean al PSD Bistrița-Năsăud, acceptată de conducerea Partidului Social Democrat, vineri 19 iulie va fi organizată Conferința de alegeri a organizației PSD Bistrița-Năsăud. Membrii PSD Bistrița-Năsăud interesați să candideze pentru funcțiile de conducere din cadrul organizației județene își pot depune candidatura la sediul PSD de pe strada Gheorghe Șincai nr. 3-5 până cel târziu miercuri 17 iulie, ora 12.00. Depunerea candidaturilor și obținerea de informații suplimentare se poate face la sediul PSD Bistrița-Năsăud de luni până vineri între orele 08.00 și 16.00”, informează organizația județeană PSD Bistrița-Năsăud.

Cel mai probabil, la Conferința județeană de alegeri va participa întreaga conducere PSD, desemnată de curând prin vot la Congres: premierul Viorica Dăncilă (președinte), vicepremierul interimar Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor (președinte executiv), respectiv senatorul Mihai Fifor (secretar general). Conducerea PSD a început un turneu în filialele județene PSD pentru a face evaluări în urma alegerilor europarlamentare și înaintea celor prezidențiale.

În 3 octombrie 2015, a fost aleasă următoarea structură de conducere a PSD Bistrița-Năsăud: președinte – Radu Moldovan, preşedinte executiv – Nicolae Moldovan, secretar executiv – Romeo Florian, vicepreședinți – Doina Pană, Daniel Suciu, Ioan Deneș, Ovidiu Crețu, Alexandru Pugna, Camelia Tabără, Bogdan Ivan, Iustian Muntean, Mircea Romocea, Bogdan Tușa, Ciprian Ceclan, Gheorghe Sabău.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  • Cititor

   După scandalul cu Dăncilă de la Neptun a venit scadența. Acum vor veni să-i ia capul la Răducu pentru înfrângerea usturătoare suferită la alegerile europarlamentare. Adevărul este că și-au dat seama și ăia de
   la București de „valoarea” lui. În 2012 a câștigat alegerile cu sprijinul PNL,apoi patru ani mai târziu cu sprijinul lui Oltean și Dolha,care nu au pus din partea Pnl-ului niciun candidat.
   Majoritatea în Consiliul Județean anul viitor este foarte limpede că va fi formată din PNL-USR.

   (6)
  • gepetto

   Ei, da, ca ceilalti din opozitie… sau altii… Toti sunt niste Pinochio. Ma mir ca nu le a crescut nasul la cat mint toti. Va dati seama cat de mare ar trebuii sa le fie nasurile acum dupa 30 de ani de la revolutie? La Iliescu nasul ar trebuii sa fie de la biserica evanghelica pana la mine acasa in ghinda.

   (4)
 1. cristi

  Ce conditii sunt pentru depunerea candidaturilor?Sa apara in CV ca esti hot si incompetent?Sau ca esti luptator impotriva justitiei?

  (10)
 2. Coco

  Martorii lui Dragnea! Filiala locală a grupului infracțional organizat își va manifesta încă o dată dragostea nețărmurită față de căpetenie. Sper să nu difuzeze și poze de la ceremonie.

  (7)
 3. Solcan presedinte

  Zic sa-l alegem pe Solcan Adi presedinte. Il lasam la vatra pe Radu M. Ii ajunge, vrem si altceva.

  (3)
 4. Stan Linu

  Cand auzi compunerea găștii, involuntar îți vine în minte definiția dată de procurori grupului infracțional organizat.
  Cu diferența că unii încă nu-s dovediți. (pentru că – încă – nu-i cată cine trebuie)

  (2)
 5. Recomandare

  Am o cunoștință de 5 zile, bun băiat, cam prostuț dar compensează cu hoția…îl recomand cu toată inimA , va dau numărul să le șunati 07448648653

  (-2)
  • Ce ompletare

   Și știe să scrie doar când sunt multe vocale, a zis că e mai tare decât dancila și are șanse adevarate

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.