CJ: Proiect de hotărâre în consultare publică

Holistic

Anunț – În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, facem cunoscută publicarea pe site-ul www.portalbn.ro la secţiunea Proiecte hotărâri – transparenţă decizională a Proiectului de hotărâre privind modificarea și completarea Anexei nr. 5 la Statutul județului Bistrița-Năsăud, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nr. 143/2013, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot trimite, în scris, propuneri, sugestii, opinii, cu valoare de recomandare, privind respectivul proiect de hotărâre, până la data de 19.07.2018, la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Bistriţa, Piaţa Petru Rareş, nr.1 sau pe adresa de e-mail cjbn@cjbn.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0744760861, persoana de contact: doamna Jurje Ana, Șef serviciu – Serviciul administrație și relații publice.

Președinte, Emil Radu Moldovan

Google Ads

Comentarii

 1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta

  Daca se aplica metoda colegilor domnului Radu Moldovan, care pastoresc primaria si CL nu are rost sa ne strofocam. In timpul acesta mai bine mergem la pescuit sau facem ceva util pt. noi.Reamintesc domnului presedinte CJ cum lucreaza cu legea 52 tovarasii de la municipiu. Numai un singur caz. La dezbaterea publica privind modernizarea (mineralizarea) PIETEI CENTRALE, cetatenilor prezenti nu li s-a aratat cele 5 variante de proiecte pregatite pt. a fi votate de consilieri, si nimeni nu li-a cerut vreo parere privind aceste aspecte. S-a ascuns cu buna stiinta si toata lumea a fost dusa cu presul si doar un singur proiect ales de pixul primarului a fost votat. Cel mai distructiv cu MEDIUL inconjurator. Asa ca stimati tovarasi de la CJ, daca repetati figura mai bine nu va obositi . Multumesc pt. anunt, ca de participat nici poveste. Uite asa se pierde increderea in institutii.

  (0)
 2. Cc

  Anexa nr 5 care priveşte recompense şi premii( dedicaţii ori ba) nu poate fi accesată pe mirificul şi devenit inutil site portalbn ( linkuri care nu funcționează şi documente publice care nu pot fi accesate).
  Ori IT -ul e chiar depăşit de uploadul unui fişier pdf( ar fi o ruşine în țara geniilor informatice) ori ca de obicei o mânărie pt manipulare. Mimăn că respectăm legea şi transparența dar în culise mânărim să iasă bine la clientela proprie. Acu mai bine s-ar face comunicate pe circuit închis..doar ocupă timpul jurnaliştilor degeaba.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.