Ce programe de formare profesională organizează AJOFM Bistrița-Năsăud

Holistic

La solicitarea agenţilor economici din judeţ, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud intenţionează să organizeze până la sfârşitul anului 2018 următoarele patru programe de formare profesională: “electrician în construcţii”, “lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii”, “mecanic auto” şi “sudor”.

Aceste patru cursuri sunt de tip “calificare” şi au o durată de 5 luni, o programă de pregătire de 720 de ore, iar nivelul studiilor pentru a participa la curs este de minim 10 clase, anunță instituția condusă de Otilia Râpan.

La solicitarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Bistriţa-Năsăud, prin Centrul propriu de Formare Profesională din cadrul AJOFM se fac înscrieri şi pentru următoarele programe de formare profesională:
– Agent de securitate; – Baby sitter; – Bucătar; – Coafor; – Comunicare în limba engleză; – Contabil; – Coşar; – Dulgher (exclusiv restaurator); – Frizer; – Îngrijitor bătrâni la domiciliu; – Inspector/referent resurse umane; -Instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze; – Lucrător comercial; – Lucrător calificat în culturi de câmp şi legumicultură; – Lucrător în structuri pentru construcţii; – Machior; – Manichiurist; – Maseur; – Ospătar(chelner); – Patiser; – Presator mase plastice; – Specialist în domeniul SSM; – Stilist protezist de unghii; – Zidar pietrar tencuitor.

Toate aceste programe de formare profesională sunt organizate în mod gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la AJOFM Bistriţa-Năsăud ( şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare următoarele documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM BN); copie act de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat căsătorie (pentru femei); copie diplomă studii (ultimul act de studii); carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la AJOFM Bistriţa-Năsăud ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării nr. 2-4, etaj ll, telefon 0263 – 236296.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.