Program special la Paşapoarte şi Înmatriculări în minivacanţa de Sf. Maria

Holistic

În zilele de 16-17 august 2018, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, cât și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, vor avea program de lucru cu publicul după cum urmează:

• Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple : 8,30 – 18,30 (16-17 august).

• Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor 8,30 – 18,30 (16 august) și 8,30-16,30 (17 august).

Guvernul României a aprobat o minivancanţă la mijlocul lunii august, legând sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului din 15 august, zi liberă prin lege, de weekendul 18-19 august.

Astfel, miercuri 15 august este sărbătoare legală zi liberă nelucrătoare, joi 16 și vineri 17 august au fost declarate și ele zile libere nelucrătoare, 18 și 19 august fiind sâmbătă și duminică.

Vor face excepţie locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, precum şi magistraţii şi personalul din instanţele judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termene în 16 şi 17 august.

Cele două zile vor fi recuperate fie în 25 august şi în 1 septembrie, fie prin prelungirea programului de lucru până în 7 septembrie.

Anul acesta, următoarea zi liberă este 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, care cade într-o zi de vineri. Așadar, ea se poate lega cu week-end-ul, iar românii vor avea parte de o nouă minivacanță. 1 decembrie, Ziua Națională a României, este o altă zi liberă, însă ea pică într-o zi de sâmbătă. Rămâne de văzut dacă Guvernul va decreta zi liberă și vineri, pentru o altă minivacanță. 25 decembrie, Crăciunul, pică într-o zi de marți, iar 26 decembrie, a doua zi de Crăciun – miercuri.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. VASILE

  Foarte bine ca lucreaza.Dar daca nu lucreaza si serviciile specializate de la ANAF si UAT( primarie),trezoreria,care elibereaza documente necesare pentru serviciile de mai sus ,atunci tot se va bloca partial activitatea.

  (0)
 2. VASILE

  Foarte bine ca se lucreaza .Este un lucru de normalitate,se arata ca administratia este in slujba cetateanului.Dar daca nu lucreaza si serviciile specializate de la ANAF si UAT(primarie),trezorerie activitatea serviciilor de mai sus tot deficitara va fi,cetatenii vor injura si vor fi nemultumiti.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.