Profesorii intră în febra examenelor. În ce şcoli din Bistriţa se susţine proba scrisă la titularizare

Holistic

Un număr de 570 de candidați la 40 de discipline s-au înscris pentru examenul de titularizare în Bistrița-Năsăud, proba scrisă urmând să aibă loc în 11 iulie în două centre de examen.

Listele cu candidații admiși pentru proba scrisă a concursul de titularizare 2018 este afișată la avizierele celor doua centre de concurs: Școala Gimnazială ”Avram Iancu” și Școala Gimnazială nr. 1 din Bistrița. Candidații din promoția 2018, mai pot valida fișa de înscriere la concurs, prezentând adeverința de absolvire în original, miercuri 11 iulie 2018, în intervalul 7.15 – 8.00, la ISJ BN, camera 28.

Accesul candidaților în sălile de concurs se face în intervalul orar 8.00-9.00, cu buletin/carte de identitate. Între orele 9.00-10.00 are loc instruirea candidaților. Proba scrisă începe la ora 10.00 și are o durată de 4 ore.

Concursul național pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar constă în probă practică sau inspecție specială la clasă în profilul postului solicitat și probă scrisă.  Lista posturilor vacante poate fi consultată AICI.

Foto: arhivă

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.