Procuror nou la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița

Holistic

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a lui Valentin Nicușor Cristea, care a promovat examenul de capacitate organizat în perioada 2 noiembrie 2018-13 martie 2019.

Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, Valentin Nicușor Cristea a promovat examenul de capacitate pentru procurori stagiari cu nota 9,25 la Drept Penal, 8,88 la Drept Civil, 7,85 la Drept Procesual Civil și 8,42 la Drept Procesual Penal. Anterior, Cristea lucrase la Parchetul Judecătoriei Oltenița.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa are prevăzute opt posturi de procurori. La începutul acestui an erau încadrați șapte procurori dintre care doi procurori stagiari.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Alan Dala

  Haide sa nu ii asoicem pe toti procurorii cu gasca lui Klaus-Kovei-Laura. Eu cred si per ca majoritatea procurorilor sunt oameni onesti si care isi fac datoria.
  Nici pe vremea lu Ceausescu nu toti procurorii erau tortionari, doar lichele care voiau sa oarvina, cum a fost si Lazar, el a ales sa fie tortionar ca sa avanseze rapid in cariera.
  Deci eu zic sa il primim cu incredere si sa ii uram bun-venit, pana la proba contrarie.

  (1)
 2. de asta nu merge bine in tara asta

  pun in functii de conducere tot felul de oameni…asta a trecut doar examenul de capacitate in 2018!

  (-7)
 3. poza care abuzeaza la bunul simt

  Ca si curiozitate pentru cei ce nu stiu, constructia din poza ingramadeste cele mai mari abuzuri urbanistice din Bistrita.
  Nu are spatiu verde pe proprietate asa cum se impune fiecarui muritor roman, nu are locuri de parcare pe proprietate, are POTul 102% , are scarile de acces construite pe domeniul public, umbreste cladirea nordica care nu benefiicaza nici o ora de soare natural si asta doar pentru ca Bistrita se afla in Romania tara condusa de penali si analfabeti!

  (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.