Primim la redacţie: Str. Ghinzii, blocată de un bărbat care repară şi spală maşini la drumul mare

Holistic
Bistriţenii care locuiesc pe strada Ghinzii au devenit exasperaţi de un vecin care le blochează accesul în curţi, fiindcă în jurul casei lui sunt parcate numeroase autoturisme înmatriculate în Bulgaria pe care se pare că le repară şi chiar le spală la drumul mare.

Potrivit informaţiilor şi fotografiilor pe care ni le-a transmis un cititor Timp Online, bărbatul s-a mutat de curând pe strada Ghinzii.

“Casa lui este hotel de ocazie: maşini înmatriculate în Bulgaria sunt reparate şi spălate în drumul mare. Mereu sunt blocat când vreau să ies din curte, cred că se desfăşoară activitate comercială neinregistrată, ilegală. De asemenea extinderea imobilului nu sunt convins că s-a facut cu avizele necesare, există o scara exterioară ce aş dori să fie supusă verificărilor din punct de vedere al documentaţiei, un cort ţigănesc fură din domeniul public, scurgerile apelor uzate din multele băi şi closete ce fiiţteaza în „motel” sunt realizate prin conducte exterioare, din PVC, soluţie ce a permis scurgerea mizeriei în grădina mea, atunci când s-au desprins conductele exterioare, din cauza îngheţului sau poate din cauza execuţiei defectuoase”, a scris cititorul nostru care ne-a transmis şi câteva fotografii.

Ghinzii 8 Ghinzii 6 Ghinzii 5 Ghinzii 4 Ghinzii 3 Ghinzii 2 Ghinzii 1 Ghinzii 9

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.