Primarul din Prundu Bârgăului, Doru Crişan, la Ziua Marinei (FOTO)

Merigo

Primarul din Prundu Bârgăului, Doru Crişan, alături de soţie, şi-a petrecut ziua de 15 august la malul Mării Negre, fiind invitat la Ziua Marinei.

„Astăzi, 15 August 2017, am participat în calitate de invitat al domnului Amiral Dr. Alexandru Mîrşu, șeful Statului Major al Forțelor Navale, alături de domnul amiral  Fl. Daniel Căpățână, cmd. flotei, Amiral Fl. Dr. Gigi Cristinel Uce, șeful Statului Major al Comandamentului Forțelor Întrunite și, nu în ultimul rând, domnul General de Brigadă Ovidiu Pop, cetățean de onoare al comunei noastre, şi alte personalităţi marcante ale politicii românești, la festivitățile prilejuite de „Ziua Marinei”!

 

Am salutat cu onor faptele brave ale marinarilor români pentru apărarea granițelor navale ale statului precum și dăruirea și perpetua pregătire a actualilor luptători din Forțele Navale Române! Marinarii români, alături de partenerii strategici, sunt garanții integrității naționale, nu doar în apele teritoriale ale României, cât și în teatrele de operațiuni unde țara noastră este parteneră. La mulți ani Marinei Militare Române!”, a scris primarul pe Facebook.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. padurarul nelu...

  felicitari domnule primar. Ne-ar face o deosebita placere sa avem si la
  BISTRITA BARGAULUI asa un primar gospodar ca dumneavoastra al nostru a fost in primele doua mandate cand la avut vice pe domnul HOGIU un om de tot respectul . acuma domnul LABA se ocupa de pensiunea proprie facuta din .. salar.. de primar, sa de-a afara oameni angajati din comuna ca il deranjeaza ca au tupeu . sa nu fie supusi lui . sa-si poata ascunde dosarele penale pe care le are laba si noul sef de ocol domnul pop mihai rusine sa ai fie iar dumneavoastra domnule doru mult respect si cat mai multe realizari FELICITARI……

  (6)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.