Prima ediție de toamnă a Târgului de nunți ”Wedding Land”, 16-18 noiembrie

Holistic

Prima ediție de toamnă a Târgului de nunți ”Wedding Land” are loc în perioada 16-18 noiembrie la Pensiunea Terra din Bistrița, loc unde organizatorul târgului, Salonul Geea Sposa, a adunat cei mai buni profesioniști din domeniu pentru viitori miri bistrițeni.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar programul acestuia este: vineri 16 noiembrie, între orele 12:00 și 19:00, sâmbătă 17 noiembrie între 10:00 și 19:00, duminică 18 noiembrie între 10:00 și 18:00.

”Wedding Land” este un târg de tradiție pentru județul Bistrița-Năsăud, ce adună la un loc cele mai importante firme din domeniul nunților cu scopul de a ușura munca viitorilor miri. Ca în fiecare an, aceștia pot participa la Wedding Land gratuit și vor avea posibilitatea de a beneficia de numeroase oferte și promoții la toate firmele prezente. În cadrul târgului, participanții vor găsi o gamă foarte variată de servicii, începând de la invitații pentru nuntă la rochii de mirese sau servicii foto/video și decorațiuni”, se arată într-un comunicat.

Loredana Suciu, organizatoarea târgului, spune că ”datorită cererii foarte mare, în acest an am decis să organizăm pentru prima dată acest târg și toamna”: ”Ne bucură faptul că avem alături de noi cele mai cunoscute firme din acest domeniu și că le putem oferi viitorilor miri bistrițeni posibilitatea de a-și organiza nunta mult visată. Vă așteptăm cu drag și sperăm că acest eveniment să fie cu adevărat de ajutor”.

Geea Sposa din Cluj-Napoca produce şi comercializează rochii de mireasă elegante, rafinate şi variate, lucrate manual: ”Îmbinam modernul cu clasicul şi eleganța cu stilul. Realizăm modele unicat la comandă în atelierul de creaţie, unde vă aşteaptă o echipă înzestrată cu talent şi măiestrie care îşi asumă responsabilitatea să vă fie alături şi să satisfacă cele mai exigente gusturi în realizarea rochiei mult visate”. Geea Sposa a fost înfiinţată în anul 2000.

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.