Tombolă cu premii pentru bistriţenii care reciclează deşeurile electrice şi electronice

Holistic

O campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) va avea loc în Bistriţa în perioada 13 -20 octombrie, anunţă Asociaţia RoRec. Bistriţenii care vor preda deşeurile de acest tip la punctele de colectare au şansa să câştige premii constând în alte produse noi. 

Bistrița se află pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată în 13 octombrie pentru a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume. Autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Bistrița, împreună cu partenerii locali, încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania din 13-20 octombrie.

”Implică-te acum! Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar continui să le ții în casă și vino cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile pe 13 octombrie, între orele 10.00-17.00, în următoarele locuri din Bistrița:

Str. Andrei Mureșanu, zona Lamă

Bulevardul Decebal,  zona Pieţei, intersecţie cu Str.Ursului

Str. Panait Cerna, zona Casa Albă

Piaţa Independenţei Nord, zona Piaţa Big

Centrul de Colectare Bistrița, Str. Zefirului nr.1

Nu ai cum să transporți singur deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare? În perioada 13-20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Bistrița asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, și să faci o programare.

Echipa Serviciului Local de Colectare Bistrița asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Răspunde pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și laeconomisirea resurselor Pământului. În plus, participând la această acțiune de colectare, ai șansa să câștigi unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: un cuptor cu microunde, două aspiratoare bagless, un fier de călcat, un mixer, o cafetieră și două seturi nivelă. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în 20 octombrie, la ora 12.00, la Primăria Bistrița.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.