PMP BN primește sediu pe str. Gh. Șincai

Holistic

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Bistrița din 21 octombrie se află și aprobarea închirierii directe a spațiului situat pe str. Gh. Șincai nr. 16, în suprafață de 51,14 mp, în favoarea Partidului Mișcarea Populară (PMP) – Filiala Bistrița-Năsăud, cu destinația de sediu partid.

Spațiul respectiv a fost închiriat începând din anul 2000 în favoarea Organizației Municipale PNL Bistrița. Termenul contractului de închiriere a fost prelungit, conform legislației în vigoare, ultimul contract valabil fiind încheiat în anul 2009, pentru o perioadă de 5 ani. Reprezentanții  PNL – Organizația Municipală Bistrița au solicitat rezilierea contractului de închiriere și predarea spațiului.

Printr-o cerere înregistrată la Primăria Bistrița, PMP BN, prin președintele Ionuț Simionca (foto), a solicitat atribuirea unui spațiu cu destinația de sediu partid. Cererea este motivată prin faptul că PMP BN, până în prezent, nu a beneficiat de un spațiu atribuit de către autorităție publice locale, în conformitate cu legislația, astfel că partidul va primi spațiul din str. Gh. Șincai, liber la această dată.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 5 ani, începând cu data de 01.12.2015 și până la 30.11.2020.

Chiria lunară este în valoare de 130,41 lei. ”Chiria s-a calculat conform prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 310/2007 pentru actualizarea tarifului lunar al chiriei (lei/mp) practicat pentru spaţiile cu destinaţia de locuinţe aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale ale acestuia, precum şi pentru locuinţele de serviciu, locuinţele de intervenţie şi căminele pentru salariaţi ale societăţilor comerciale, companiilor naţionale, societăţilor naţionale şi regiilor autonome”, se arată în proiect.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Vali - Unul dintre cei 7.400.000

    pentru PMP cel mai corect ar fi fost pe centura… Dar nici asa nu e rau, si-a batut joc Consiliul Local de ei dandu-le acel spatiu, defapt au primit numai ce merita :)) …

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.