Pe cine preferă Cristian Niculae în fruntea PSD: Dacă nu ne reformăm, vom ajunge și mai rău

Holistic

Rămași fără președintele Liviu Dragnea, aflat în închisoare, social-democraţii vor avea congres în data de 29 iunie a.c. în care își vor alege un nou lider. Până acum, doar premierul Viorica Dăncilă a anunţat public faptul că vrea să candideze la şefia PSD. Deja una din organizațiile județene ale PSD, cea de tineret, condusă de Bogdan Ivan Gruia, a anunțat că nu o vrea în fruntea partidului. L-am întrebat pe viceprimarul Cristian Niculae, care este liderul organizației Bistrița a PSD, dacă are un candidat preferat și cine ar fi acela.

”Sunt mai multe persoane care ar putea ocupa funcția de președinte al PSD. Mie îmi place foarte mult Eugen Teodorovici, îmi place și Mihai Fifor, am auzit că și Șerban Nicolae ar putea să candideze. Să vedem cine va intra în cursă. Mai întâi trebuie să își exprime dorința de a candida. Eu nu am o problemă cu doamna Dăncilă, nici cu femeile președinte de partid sau de țară, dar doamna Dăncilă a făcut parte din echipa domnului Dragnea, oamenii s-au exprimat în sensul acesta și eu cred că PSD trebuie condus de o echipă nouă, care să dea încredere și care să restarteze lucrurile, iar cetățenii care au crezut în noi și nu mai cred în noi să revină la sentimente mai bune pentru că avem o echipă puternică, formată din oameni valoroși care vrea să facă lucruri bune pentru România, pentru cetățeni. De aceea suntem aici să muncim pentru oameni și nu cred că acesta este finalul PSD, doar că, într-un timp cât mai scurt, trebuie să ne reformăm și să ne redresăm”, a spus Cristian Niculae, președintele PSD Bistrița.

Întrebat pe cine ar vedea candidat la Președinția României din partea PSD, Cristian Niculae a răspuns: ”Președintele nou ales ar putea fi candidatul PSD la funcția de președinte al României. Mie mi-ar fi plăcut să fie candidat din partea PSD președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, dar am înțeles că s-a exprimat public că nu vrea să candideze. Eu aș fi vrut să candideze. Tot PSD s-ar fi aliniat în spatele lui. Domnul Vasile Dâncu (fost vicepremier în Guvernul Cioloș – n.r.) este o variantă. Domnul Dâncu s-ar putea să fie o variantă viabilă pentru președinția partidului. Să vedem cine își exprimă dorința de a candida. Ca să alegi un președinte trebuie să își dorească și el să fie președinte. Și trebuie să își asume. În ultimii ani, președinții PSD au ajuns unde au ajuns. Nu este ușor să îți asumi să fii președintele PSD având în vedere tot ce s-a întâmplat cu toți președinții PSD în ultimii 10-15 ani. Nu îmi place să comentez deciziile Justiției, dar, dacă ne uităm la ce a pățit Adrian Năstase, Victor Ponta și Liviu Dragnea nu e ușor să îți asumi acest risc”.

Despre rezultatele obținute de PSD Bistrița, Cristian Niculae a comentat: ”Sunt foarte nemulțumit de scorul pe care PSD l-a luat la Bistrița: 15% este un scor la care nu se aștepta nimeni. Eu am înțeles multe din votul cetățenilor, am înțeles că trebuie să ne reformăm la nivel de gândire politică, strategică, poate și de ideologie a partidului. Am înțeles că am greșit. Vreau să le mulțumesc celor care ne-au votat și au rămas alături de noi, nu pot fi supărat pe cei care au votat împotrivă. Sunt cetățeni și ei ne legitimează să conducem destinele orașului și județului. Clar că ne nemulțumește rezultatul, dar nu este unul care să mă descurajeze. Sunt convins că a fost un vot negativ împotriva fostului lider al PSD, e un semnal de alarmă pentru întregul partid, iar cei din conducerea centrală trebuie să înțeleagă că, dacă nu ne reformăm vom ajunge și mai rău. În opinia mea, PSD are foarte mulți oameni valoroși care pot să preia conducerea acestui partid și a țării. Sunt convins că, dacă alegem pe cine trebuie în fruntea noastră, lucrurile se vor schimba în scurt timp fiindcă acest vot a fost unul anti-Dragnea”.

În ce-l privește, Cristian Niculae spune că este valabil în continuare anunțul său făcut în urmă cu circa o lună legat de intenția de a candida la funcția de primar al Bistriței din partea PSD.

”Voi munci în acest an foarte mult ca să le dovedesc bistrițenilor că sunt bun pentru a fi primarul municipiului Bistrița. Am văzut că cei din opoziție se cred pe cai mari. Eu nu îmi permit să le dau sfaturi, să facă ce cred ei că e bine. Deocamdată ei atâta știu să critice. Eu nu am făcut politică atunci când partidul din care fac parte era în opoziție, dar cred că opoziția și critica trebuie să fie constructive. De multe ori însă constat și în Consiliul Local că e multă demagogie. Văd poziții contradictorii de la ședință la ședință a colegilor liberali. Eu mă declar puțin dezamăgit de stilul lor de a face politică, dar asta este problema lor. Cetățenii vor ști pe ce nume să pună ștampila peste un an de zile. Nu mi-e frică de niciun contracandidat. Eu am venit la Primăria Bistrița de trei ani, am muncit foarte mult. Prgramul e 7 zile din 7. Cred că cetățenii au văzut că sunt un om implicat, un om care vrea să facă treabă. Nu am nicio frică. Mă duc cu fruntea sus în această competiție. Dacă cetățenii vor dori să fiu primar să mă voteze, dacă nu, asta este, viața nu se termină cu această funcție și nici nu începe cu ea. Eu am avut ce face și înainte de a veni la Primărie și voi avea ce să fac și după, dar teamă nu am de nimeni, nu văd deocamdată un candidat de calibrul meu. Pe de altă parte, nu cred că, în momentul de față, foarte mulți și-ar dori să fie primarul Bistriței. De ce? Pentru că, dacă într-o comună, primarul e o persoană respectată, primarul unui oraș este sac de box. Pretențiile sunt extrem de mari și niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea. Cei care se gândesc la fotoliul de primar al municipiului Bistrița se uită la ceea ce pățește Ovidiu Crețu, subsemnatul, Radu Moldovan și în general cei care conduc administrația. După trei ani de administrație publică, eu m-am convins că orice problemă are cel puțin trei soluții, că nu trebuie să dai termene foarte optimiste fiindcă degeaba îți dorești ceva fiindcă nu totul ține de tine. Chiar dacă vor veni alții la guvernare, să nu își imagineze bistrițenii și românii că se schimbă într-o noapte totul în România. Nu există așa ceva! Nu își dau seama de ce îi așteaptă. Repet: nu văd un candidat de calibrul meu. Eu stau și mă pregătesc de trei ani și văd ce înseamnă administrația. Cunosc foarte bine problemele orașului, cunosc aparatul Primăriei, știu foarte bine ce am de făcut în prima zi când ajung primar. Eu cred că totuși bistrițenii sunt oameni calculați care vor alege nu doar cu sufletul, ci și cu mintea”.

Întrebat ce le răspunde celor care îl acuză că este foarte preocupat de aparițiile sale publice pe pagina de Facebook, Niculae a răspuns: ”Eu am foarte mare respect pentru primarul Ovidiu Crețu și am învățat foarte multe de la el, dar, dacă ar fi să îi reproșez ceva este faptul că nu a arătat ce a făcut și nu a vorbit despre lucrurile acestea. El spune că lumea vede ce face. Eu spun că a face lucruri trebuie să fie prioritatea unui primar, dar trebuie să și arăți oamenilor ce faci, să le explici de ce ai luat o anumită decizie, adică un mod de admninistrare transparent”.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Ovidiu Florean

  PSD este deranjat de adevăr , nu de critici . Când le deconspiri impostura nu le convine . Năstase și Dragnea au ajuns la închisoare fiind corupți , despre ce vorbim ? Sunt un partid de derbedei corupți , incompetenți , puși numai pe furt și căpătuială . Toți banii publici sunt combinați după interesele lor . Toate lucrările publice sunt făcute la suprapreț ca să poată fura și sunt de mântuială . Asta a înțeles electoratul și de aia sunt aruncați acum la coșul de gunoi al istoriei .

  (17)
  • Cetățean

   Pe bune ? Tu vorbești care esti PD-L ist ?
   UDREA, BERCEANU ,TURCAN, BLAGA, BOC, MONICA IACOB RITZI, OLTEANU la noi in BN , si toată gasca aia de hoți care ne-au făcut Sali de sport pe coclauri si au furat tot ce s-a putut fura cum e cu ei?
   Ce au făcut pentru țara asta?
   Dar mai ales pentru județul ăsta ?
   Sunteți cu tupeu maxim, credeți ca lumea a uitat ce ați făcut ?

   (14)
  • Miruna

   Teodorovici este facut din alt material.
   Mie chiar imi place de el. Omul a dovedit ca e capabil de multe lucruri.

   (-36)
  • Ion

   La alegerile prezidențiale ăștia se luptă cu Tăriceanu pentru locul 4,apoi se desființează precum PDL-ul. Este foarte bine că s-au trezit românii din amorțeală și au ieșit la vot pe 26 mai. România era singura țară din Europa cu un partid socialist așa de mare. Trebuie să fie și un partid de stânga, însă în limita maximă de 15%. Oamenii ăștia și-au arătat limitele și acum trebuie să plece acasă toți,în frunte cu Radu Moldovan și terminând cu toată șleahta lui de incompetenți.
   Mă Cristi ! Cristi, mă Cristi, lasă-ne și ….

   (18)
  • Ferry

   cred ca totusi afirmatiile tale sunt putin cam deplasate. eu zic ca nu are rost sa generalizam. orice padura are si uscaturi. dar in ceea ce priveste marea majoritate, cu siguranta nu este asa. am avut ocazia sa cunosc cativa oameni care fac parte din aceasta structura politica si sa le ascult si sa analizam ideile lor. Foarte important in acest caz, este si sustinerea din partea populatiei, si cred ca in acest caz ar merita din plin. Masurile economice adoptate vorbesc de la sine.

   (-5)
 2. Claudiu

  Cristian Niculae este un om harnic, capabil să facă multe pentru oraș. Este si sincer, fără viclenia politicienilor vechi, unși cu toate alifiile. El poate fi șansa Bistriței.
  Succes!

  (-37)
  • John Doe

   Ar trebui să-ti scoți capul din fund….sper să scăpăm pentru binele tuturor,pe lângă derbedeii din PSD și de oameni cu gândire îngustă…mici,de teapa ta.

   (6)
 3. Cetățean

  Are dreptate. PSD are oameni de valoare. Trebuie să fie lăsați sa preia conducerea partidului.
  Oricum, câte lucruri bune a făcut PSD nu a făcut niciun partid din țara asta.
  In România nu s-a trait niciodată mai bine.
  Profesorii, medicii, toți au salariii bune, nu ca pe vreamea lui BOC când erau muritori de foame si nevoiți sa ia șpăgi.
  Despre Cristian Niculae numai de bine!
  Sper sa ieșiți primar si sa schimbați orașul in bine !
  Succces !

  (-39)
 4. Emil Botnărăvaș

  Fură ei, dar mai și fac câte ceva.
  Și-atunci, cum să nu-i iubim, că seamănă cu noi.
  Doar provin dintre noi, e drept, din vremurile când le tăia coasa mai bine.

  PS.asta-i filosofia votantului psd-ist (adică a cetățeanului mediu, spre neinstruit, de formație comunistă).
  Ex.”cetățeanul” de mai sus: ”sper să ieșiți primar și să schimbați orașul în bine !”
  Poi, până acuma cine l-a împiedicat, ca vice, ca partid la guvernare, să facă ceva vizibil, (măreț) ?
  Trecerile de cale ferată – vai s-amar, parcările ioc, drumurile proaste, trotuarele denivelate, ștrandul mai rău decât a fost, pârtia a ajuns în antologia proastei administrări, datoria a crescut, organigrama primăriei dă să crape, salariile lor au crescut nesimțit (și va veni un nou Boc să le aducă la un nivel decent față de media țării și față de eficiența muncii lor), orașul este tern, cenușiu, lipsit de gust, de prospețime, de viziune pe termen mai lung, în care se construiește mai prost decât dacă n-ar exista o Primărie.
  Ne vor ferici însă cu centru modal SF și alți struți, mere și aqua landuri.
  Ferice de cei ce au primar (că noi n-avem).

  (13)
 5. Pristanda

  Ni tu ni cine graieste
  Si cine il ocaraste,
  Flore-Anus veninosu
  Necrescutu si jegosu,

  Buruiana satului
  Boctarul Consiliului,
  Pana mai ieri PDL-ist
  Astazi mare PNL-ist,

  Nu mor caii cand vor cainii,
  Nici cainii cand vor stapanii.

  Sper ca lumea sa se trezeasca si sa voteze omul indiferend de partidul din care face parte, il stiu pe Cristi de tanar si tot timpul s-a zbatut sa realizeze ceva, un baiat harnic, respectos poate cate o data putin arogant dar e de apreciat ca inceput de jos si momentan orasul nu are un candidat mai bun ptr.functia de primar, are o piatra de moara legata de gat de d-nul Cretu adica partia, dar sa speram ca lumea va trece cu vederea si va stii sa-si aleaga cel mai bun gospodar in fruntea urbei. Mult succes Cristi!
  Iar ptr.d-nul florean si restul le aduc aminte versurile lui Pastorel Teodoreanu:
  Din Craiova pân’ la Iaşi
  Se resimte lipsa sării,
  Fi’ndcă cei mai mulţi ocnaşi
  Au ajuns la cârma ţării.

  (-10)
 6. Olivia

  Zise consăteanul lui Dragnea. Acum sunt mari reformatori. Până când a intrat Dragnea la pușcărie sugeau toți la țâța lui că purceii la scroafă. Oare cat de prosti ne cred gașca asta de chefuitori pe bani publici ai lui Raducu ca sa spere că îi vom lăsa să-și facă mendrele in continuare. Cu avionul lui Tănase o sa vă cărați la anul că Plahotniuc!

  (19)
 7. Fine

  Nu aveti ce sa mai reformati. Daca ati fi pus piciorul in prag la inceput cand dragnea era vulpoi era altceva. Acum e prea tarziu..

  (12)
 8. Nea Ion

  NIMIC in politica nu ne mai surprinde,dar totusi sa vi sa spui ca cei care au fost apropiati de Liviu DRACnea nu mai au ce cauta in politica ,cand chiar tu il ridicai in slavi, sa uiti ca tu,tatal tau ati venit in Bistrita tocmai de pe meleaguri teleormanene .Cu banii impartiti de DRACnea ai facut averi,functii….In schimb sa-l ridici in slavi pe Teodorovici cel care propunea ca romanii sa nu aiba drept de lucru in UE mai mult de 5 ani,cel care a legiferat impozitarea banilor trimisi legal de cei plecati in strainatate parintilor….Ma bucur ca I.A. Pop va dat m…e ca altfel il votam cu drag,in rest demonstrati inca odata ca sunteti o gasca periculoasa,care nu are scrupule,iar cand unul de-al vostru cade,sunteti primii care-l loviti si va deziceti de el ca Iuda de Hristos
  PAREREA MEA!

  (13)
 9. cc

  Sociologul Bruno Stefan prezice dispariția PSD în următorii 4 ani.
  10 augus (capitol destul de întunecat în istoria democratică post-decembristă) încă bântuie memoria colectivă.
  Lipsa de transparență la cel mai înalt nivel al Instituțiilor controlate de PSD -refuzul de a desecretiza documente, originea obscură
  organizării evenimentului -absența asumării organizării ,prezența unor nume apropiate PSD în faza incipientă, probele achiziționării logisticii
  calibrate la o mentalitate represivă de funcționare a Jandarmeriei pe acel eveniment, derularea operațiunilor ulterioare- promovarea unora, gen dl Cucoş încercările de descalificare şi intimidare a altora-procurorul Pârlog prezența ministrei Dan aflată în concediu, restricționarea fluxului de informație live ( doar câteva persoane au avut access la o sală cu infrasteuctură ultramodernă , mai puțin cei de pe teren) ridică extrem de multe semne de întrebare privind intențiile celor care dețineau puterea de facto . Să gazezi indiscriminat propria populație , familii copiii , să provoci constant mulțimea, să nu fii capabil să identifici provocatorii, dar să ceri Agerpres, nedemocratic , folosind politruci -procurarea ilegală (fără mandat de la un judecător) a înregistrărilor media în masă indiscriminatoriu a manifestanților ( reflex totalitar) e grav.
  PSD-ul a abuzat la acel moment şi nu numai atunci de Putere a interpretat în mod constant că legimitatea unui vot ( destul de firav statistic( la un ciclu electoral îi permite să facă orice sfidând cele mai elementare reguli de democrație.
  Iar între timp şi arătat adevărata față, incompetența , instabilitatea administrativă.
  Să remaniezi dramatic din poziție de câştigător al alegerilor , mai multe guverne succesive denotă lupte interne între facțiuni.
  Dar încă să ai un Ministru de Interne dispus să viziteze un infractor şi să-l albească mediatic-nu să se delimiteze, e din noaptea gândirii.

  (13)
  • șpriȚARUL PETROV

   Monsieur CăCău! iar scrii romane slobozite din străFUNDURILE BĂSizmului, goale de conținut și gunoiate cu lozinci de la televiziunile SRI? Vezi că ți se racește supa PHO la plic de 3 lei de la kaufland.

   (-4)
 10. Ovidiu

  Sa va reformati?Voi trebuie sa dispareti din peisaj !Ati adus incompetenta la conducerea societatii.De 70 de ani ati imbolnavit socitatea romaneasca si ne indreptam spre prapastie!!

  (13)
 11. Bistritean

  Duoamna Dăncilă trebuie să plece din fruntea guvernului. Dacă nici psdistii nu o vor președinte al partidului, cum să conducă țara?

  (4)
 12. Balan Marius-ecologist PV

  Domnule vice CRISTIAN MARIUS NICOLAE. Exemplul urmat de la predecesorul dvs OTC care intra acuma in penzie nu este de urmat. Va sfatuiesc sa nu mai adaugati nici o virgula
  si sa nu mai folositi asemenea declaratii daca totusi vreti sa candidati. Va spun sigur ca orice alta asociere cu actualul edil va scade bine din voturi. Sa auzim de bine si sa invatati bine lectia fata de ce nu a facut bine actualul edil si mai ales sa va folositi de dorinta reala a bistritenilor care stiu mai bine decat oricare consilier de ce au ei nevoie.

  (-2)
 13. Gheorghe

  Alooo, competentul, la ștrand putem sa mergem? Nu?!! De ce? Trebuie să faceți congres la PSD? Trebuie sa vina Olguța cu Olgutul ei sa bage apă și să taie Răducu panglica?

  (10)
 14. Notarul de Serviciu

  Da nene Balane OTC daca proceda corect te demola ca pe Bercea mondialu nici el nu a avut autorizatie de constructie, de ce nu se aplica legea si in cazul matale? Ptr.ca OTC a fost un om cumsecade, ar trebui totusi sa-i multumesti sa nu mai arunci cu laturi la adresa dansului,putina decenta va rog.

  (-9)
 15. pentru viceprimaru bistritei

  asa ca un sfat …cei ce va opresc sa va legitimeze sa conduceti fraiele acestui oras sunt cei ce mai au animale in batatura, o vaca, doi boi si inca mai cauta vacar sa se stranga de o ciurda asa ca pe vremea lor!
  ATI INTELES GRESIT…

  (6)
 16. Dupa 15% in reședința de județ

  întreaga conducere municipală si județeana a PSD trebuia sa-si prezinte demisia a doua zi !
  Asta inseamna sa fii om de onoare , sa-ți asumi rezultatele si greselile !
  Din pacate cuvântul “onoare” este necunoscut hoților, mincinoșilor, îngâmfaților , nerusinatilor ,ipocritilor ( indiferent ca sunt PSD-sti PNL -sti sau UDMR-sti) !

  (16)
 17. Alex

  Cristi nici nu sti cat de mic începi să fi !
  Candidatul USR o sa te umilească rau de tot .
  El nu este sluga de partid si de baron .
  El nu este copilul aruncat în fata de tăticul si prietenul Raducu baron local .
  El este un om care s-a realizat singur muncind din greu si avand rezultate in privat .
  Experienta ta alături de Radu M si Crețu te face neinteresant deloc pentru primăria Bistrita . Poate pentru cea din Cosbuc .
  Cateva ploi mai agresive au aratat ca sunteti neputincioși si incapabili macar sa gândiți pentru viitor .
  Restul doar galgara de tip PSD

  (16)
 18. Nelu

  Oricum PSD la noi in judet a pierdut mult teren si asta nu din cauza lor ,si din cauza celor de la București. Într-adevăr primarul Bistritei ar trebui să fie tras la răspundere pt proasta gestionare a banului public, dar sunt si unii care au făcut lucruri bune pentru orașul lor.ex.Primarul Becleanului. Apoi Președintele Consiliului județean Radu Moldovan. Dar una peste alta primaria Bistrita nu cred că o mai poate lua Pas.

  (-3)
 19. Dinu patrurica

  Bravo nea Ioane, bine grait.
  Se vorbeste ca daca va iesi primar o sa vina vina gasca lui, iar investitorii sponsori o sa faca ce vor ei. Asa se lauda unii pe la partid.
  Om traii si om vedea.

  (3)
 20. Balan Marius - contribuabil

  Notarul de serviciu pt pesedeu esti prost si nu cunosti dosarul si situatia. Las-o balta ca nu e de tine subiectul. Situatia este in degetul mic la baiatul nu la primarul si administratia comunistoida care nu este capabila sa recunoasca o proprietate si niste acte perfect valabile si toate platite la zi. Este vorba de imbecilitatea Primariei.

  (-9)
  • șpriȚARUL PETROV

   Tu ești contribuabil, cum sunt eu gigolo! Tu ești beneficiar de pensie specială SRI adică ești ASISTAT SOCIAL !

   (9)
 21. Succes Cristi

  Domnul Cristian Niculaie este tanar are timp sa invete daca v-a sta pe langa Radu Moldovan care a facut destule lucruri pentru judet , va deveni un adevarat politician si conducator de instututie, doarcsa se debaraseze de investitorii laudorosi si pusi pe capatuiala

  (-17)
  • Bistritean

   Succes Cristi, pune mana pe o carte de gramatica…….esti din gasca amatorilor de ciolane, reprezentativ pentru pesedisti si ciugulitorii de resturi….!

   (1)
 22. Marius

  Cum credeti ca va puteti reforma?Dupa ce ati incarcat institutiile publice de neamuri si oameni de partid fara numar,ati marit salarii fara nici un discernamant,ati creat pensionari speciali cu varste de 40 de ani din fosti securisti,militari,militieni,etc.,trebuie sa imprumutati un miliard de euro pe luna ca sa spravietuiasca tara!!Ati incercat sa distrugeti dna,justitia,ca sa puteti fura in liniste.Este imposibil sa va reformati,voi sunteti irecuperabili bolnavi de boala numita ciuma rosie!!Sunteti pedepsiti acum de tinerii din tara asta care nu va mai suporta!

  (15)
  • Punguta cu doi Bani.

   IMI place ca postacii PSD nu se lasa. Sunteti la serviciu nonstop. Cat puteti fi de tembeli sa tot postati Dade Dade o sa ma Mai castigati ceva simpatizanti. Poi ATI luat,o in bot la europarlamentare . Rezultatul muncii voastre zero , barat. Continuati ? Lumea ,, nu e prosti ” . Hi.

   (7)
 23. dottore

  din pacate pt domnul vice nu se anunta vremuri prea bune ca sa poata castiga primaria .Banii s au cam terminat,nu mai e rost de gratuitati si cadouri pentru anumite grupuri de oameni… angajari nu se mai pot face ca nu mai sunt locuri oricata bunavointa ar avea…cat despre cei pe care i vede capabili sa reformeze psd ul…ce mi e iordache , olguta,ce mi e serban nicolae sau teodorovici…s au vazut raspunsurile primarului catre cei care tot cer sa le faca primaria tot felul de facilitati din banii tuturor cetatenilor ,ca sa beneficieze doar unii…wonderlandul e un balast imens ,plus ca vicele cam incearca sa se distanteze de aceasta chestiune,fapt care nu convine seniorilor…ma repet..la primavara vor scoate un iepuras din palarie ca vezi doamne se reformeaza si l vor lasa pe eroul de serviciu cu ochii in soare.. psd ul a fost votat prea putin pentru doctrina cat pentru avantaje materiale pentru sustinatori…cum bani nu mai sunt …se vor dezice multi de psd la fel cum s au dezis psd isti de dragnea..

  (2)
 24. Prostul nu intelege, pentru ca e PROST

  Niculae draga, nu intereseaza pe nimeni si nu are nici o importanta pe cine prefera un p(…) in conducerea PSD-ului!
  Cat de valoros esti tu si actualul primar o demonstreaza cei 15 % obtinuti de PSD la ultimele alegeri.
  Scor istoric 15%!
  Asa ca Niculae sa-ti fie clar, suntem satui de fatza de p(…) si de toate lucrarile voastre de cacat!

  (7)
 25. Gigi

  Ce mama lu proces verbal sa reformezi intr-un partid ticsit de penali? Cum sa se asocieze de exemplu Ioan Aurel Pop cu un partid care colcaie de penali? Niculaie asta bate campii rau de tot. Vrea sa iasa in evidenta cu orice pret dar omu-i pe aratura.

  (5)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.