”O palmă pe obrazul fiecărui român”

”Când a ajuns la DNA, Liviu Dragnea a oferit un spectacol grotesc, fiind așteptat și aplaudat ca starurile rock pe vremuri de oficiali PSD. Spectacolul gratuit și grotesc pe care îl oferă Liviu Dragnea și PSD sunt o palmă pe obrazul României, o palmă pe obrazul fiecărui român, un afront la adresa tuturor oamenilor cinstiți din această țară, a oamenilor care respectă legea, care au încredere în sistemul de justiție din România, iar această postură în care pozează Liviu Dragnea, de Al Capone de Teleorman, nu face cinste nimănui”, spune președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

DNA a anunţat că a început urmărirea penală a liderului PSD Liviu Dragnea, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri. Grupul iniţiat în anul 2001 are ca principal scop obţinerea frauduloasă a unor sume importante din contractele finanţate din fonduri publice, prin comiterea unor infracţiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, pentru favorizarea dirmei Tel Drum.

Google Ads

Comentarii

  1. Alina

    in timp ce afara politicienii isi dau demisia de fiecare data cand doar exista riscul sa apara intr-un scandal in semn de respect pentru cetateni considerand ca au esuat in a fi un exemplu sau nu sunt demni de increderea oamenilor, la noi se plimba toata ziua pe la DNA cu o nonsalanta de parca ar merge la plimbare in parc. Cu zambetul pe buze, si facand spectacol. Adica cu o atitudine sfidatoare.

    (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.