Operaţiunea „Recompensa” funcţionează. Indivizi filmaţi în timp ce spărgeau seminţe în parc

Holistic

(VIDEO)  „Eu zic că merită 50 de lei!”, a scris pe Facebook primarul din Sîngeorz-Băi Traian Ogâgău care a primit primul film de la cetăţenii care au devenit mult mai vigilenţi în ce priveşte curăţenia oraşului după ce edilul le-a oferit recompensă 50 de lei dacă iau atitudine faţă de cei care fac mizerie în locuri publice.

„No povesciț’ 🙂 Marianaaaaaa…..!!! Eu zic că merită 50 de lei! Ce frumos cântă muzica în parc, se relaxează și ei bgeții! Cât dispreț față de concetățenii tăi!!!!! Duceți nuci la veverițe, nu semințe! Nu mănâncă sărăcuţele coji de semințe! Ne bălegăm pe drum, scuipăm pe drum, aruncăm pe jos, distrugem orice este al nostru, al tuturor, ducem gunoaiele în fundul Cormăii, orice ambalaj îl aruncăm pe jos, dar să vină primarul să măture 🙂 ! Pe de altă parte vrem progres! 🙂 Voie bună fraților! Mai avem o șansă ca cei plecați să vină și să explice cum e dincolo în străinătate! Vă așteptăm acasă, dragii mei! ÎMPREUNĂ REUȘIM! Distribuiți să-i cunoască sîngeorzenii! Aștept pe la mine pe cel ce mi-a trimis video și-l felicit totodată!”, a scris Traian Ogâgău.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. automat

  Daca cetatenii trimit poze si filmari, fara a solicita si cei 50 lei, dau dovada cu adevarat de spirit civic. Acesta trebuie sa il mai dezvoltam, noi romanii. Avem impresia ca daca luam atitudine, suntem paraciosi. Chiar nu e asa… Doar spiritul civic si luarea atitudinii impotriva comportamentelor reprobabile ne ajuta sa ne civilizam. Felicitari si spor la treaba!

  (0)
 2. frog

  natie de gipsani,ma intreb in bistrita cand apare asa o initiativa,dar stati,am uitat,asta a nost e votat de asistati si colorati.

  (0)
 3. Punct de vedere

  Eu as propune altceva,cei 50 de lei să-i ofere d-nul primar pe 10 saci cu preturi randamentul ar fi cu totul altul.Încearcă Traian si o să vezi că am dreptate.

  (0)
 4. Berenge

  Hai ca a fost cu folos,pot sa ofer si eu 50 de lei recompensa celui care imi trimite un filmulet cu un primar beat la volan sau cu unul interesat mai mult de buzunarul lui decat binele comunitatii? Hai ca am glumit asa ceva nu se poate…sau da?

  (0)
 5. Lovele

  Dau și eu 5000 lei celui care in fiecare zi publica stazile orașului pe rețelele de socializare ,pana când farinaru asta il apuca rușinea și face ceva…de 2 ani de zile Numa circ și scandal și idei trăznite….ia exemplu primarilor din jur care au aprobate câte 10-15 proiecte nu cine mânca semințe in parc…sigur ca nu-i normal sa aruncam gunoaie da apucate și fa ceva ca sangeorzul e dezastru……

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.