Nuntă de cinci stele cu politicieni şi rotarieni (FOTO)

Holistic

Notarul public Marsineta Vaida s-a căsătorit, sâmbătă, cu Macarie Alexandru Moldovan, director general adjunct tehnic la CFR SA. Cununia religioasă a fost oficiată la biserica Protopopiatului Bistriţa, fiind anunţată public încă din ziua de Bobotează de părintele protopop Alexandru Vidican, iar petrecerea a avut loc în saloanele de cinci stele ale Hotelului Metropolis din Bistriţa.

Potrivit unor fotografii postate pe reţele de socializare de participanţii la nuntă, mireasa a purtat două ţinute, una la cununia civilă şi biserică şi alta în timpul petrecerii (la care a cântat Ghiţă Muntean), ambele create de Ramona Filip, designer român celebru, stabilit în Cipru şi specializat în creaţii vestimentare de lux.

   

 

Întrucât Marsineta Vaida este unul dintre cei mai activi membri ai Rotary Club Bistriţa Nosa, pe care l-a condus între 2014 şi 2015, la eveniment au participat mulţi dintre colegii săi de club, printre care actuala preşedintă Larisa Popovici, Viorica Cira, Ştefania Stere şi mulţi alţii.

 

Macarie Alexandru Moldovan, fiind fratele preşedintelui CJ, Radu Moldovan, de la nuntă nu au lipsit nici social-democraţii. Cei mai mulţi au fost foarte discreţi însă unii au postat fotografii cu ei, nu şi cu mirii, printre aceştia numărându-se Loredana Niculae, soţia viceprimarului Cristian Niculae.

Alţii însă s-au mulţumit să fotografieze meniul de cinci stele cu care s-au delectat la nuntă.

   

Notarul public Marsineta Vaida a fost una dintre „Femeile Europene” premiate în 2016. Atunci ea spunea: „Sunt născută în Odobești, județul Vrancea, la 13 ani m-am mutat la Câmpia Turzii, unde am copilărit și am făcut liceul. Am urmat Facultatea de Drept la Cluj, stagiatura la Bistrița, din 2000 am intrat în această profesie. Cred că am știut dintotdeauna ce vreau, principiile după care îmi ghidez existența sunt: binele, adevărul și dreptatea. Sunt trei valori fundamentale care mi-au ghidat drumul. Aici este o procedură necontencioasă, la mine vin părțile când se înțeleg, nu există conflicte și atunci este ușor. Mama își dorea să devin medic, am dat la medicină, nu am intrat însă nu era ce îmi doream, apoi am mers pe drumul meu. Atunci când faci ce îți place totul ți se pare mult mai ușor. (…) Multă lume crede că dacă ești o femeie frumoasă, ți se deschid toate ușile, dar nu este așa, trebuie să muncești, iar pentru a realiza ceva trebuie să ai răbdare și să pui piatră lângă piatră. E important să ne bucurăm de fiecare zi, în fiecare dimineață îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat încă o zi. Când am fost întrebată cine sunt eu, am căutat în interiorul meu, a fost un moment care mi-a schimbat viața. Mi-a luat destul de mult timp să mă debarasez de trecut și să nu încerc să mă proiectez în viitor. Nu că nu am planuri, dar vreau să trăiesc prezentul, astăzi, și mă bucur de tot ce mă înconjoară. Cred că nu partea materială ne aduce fericirea. Ce cuvinte mă definesc? Seriozitate, punctualitate, disciplină, rigurozitate, exigență”.

Interviul în întregime îl puteţi vedea AICI. 

Macarie Moldovan (46 de ani) a absolvit în 2009 Facultatea de Mecanică a Universităţii Politehnice din Timişoara, specializarea Ingineria Transporturilor şi a Traficului. A lucrat la CFR între 1991 şi 2012 ca manevrant de vagoane şi impiegat de mişcare, apoi ca inginer şi şef Serviciu Control Acces Infrastructură. Din 2012, după ce PSD a ajuns la guvernare, a fost, pe rând, consilier al directorului general CFR, director general-adjunct tehnic, director general (între martie 2014 şi martie 2015), respectiv din nou director general-adjunct. CV-ul său poate fi consultat AICI. Conform declaraţiei de interese, Macarie Moldovan este membru în Consiliul de Administraţie al Metrorex şi SC Electrificare CFR SA.

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Ionel

  La 38 de ani o terminat facultatea la searal si o ajuns director general! Deci se poate. Să traiasca si să se iubeasca !

  (0)
  • Bogdan

   Cei doi miretei sunt trecuti de prima tinerete sa se gandeasca sa aiba copii, eventual nepoti de la fiicele lor. Case si apartamente au deja din celelalte casnicii. A doua nunta nu este un motiv de mandrie pentru clasa muncitoreasca, nefiind in model demn de urmat de tinerele generatii

   (0)
 2. MIhai

  Respec PSD,a deschis pofta pentru invatat la frumoasa varsta de 40 de ani,oferind un salt spectaculos in cariera domnului.

  (0)
 3. nuntas

  Anton, tu ai in cap beton ? Unde sa mai faca lumea plozi cand toti vreau s-o taie din tara. La miting baiatule ca nu e vreme de jucat pe la botejiuni.

  (0)
 4. Mihaela

  Casa de piatra! Doamne Vaida și-a câștigat statutul prin propria munca dar nu pot sa nu remarc ascensiunea profesională a domnului… de la impiegat de mișcare la director general.

  (0)
  • Andrei

   Pentru mine tot impiegat este. Dupa ce se va schimba macazul administratiei, Liu tot la vechea functie va reveni. Este doar conjunctura functiei detinuta de Raducu. Daca era competent si meritocrat, ocupa functia de director inainte ca Raducu sa intre in Parlament, sa fie purtator de vorbe si apoi presedinte de cj. Cred ca si Liu este constient de calitatile si de „recomandarile” sale. Vom vedea.

   (0)
  • Supercalificatii cu patru clase

   Ce tara de rahat !
   In toate functiile de conducere sunt pusi niste neica nimeni. Oameni cu studii facute la 35 – 40 ani si acelea facute la facultati particulare – pe bani , nu pe merit . Singura sansa e sa emigram.

   (0)
  • Supercalificatii cu patru clase

   Daca denes ajunge ministru , nu msi e nimic de facut in tara asta . Nu mai are PSD -ul oameni merituosi ? Chiar asa de tare a decazut din punct de vedere al calitatii umane ? Nu s-au scarbit oamenii cu pregatire , adevaratii specialisti din partid de aceste numiri ?

   (0)
 5. Emy

  Nu este nici o problema,nici o rusine ca si la 38-40 de ani sa faci o facultate,fie ea si la Seral sau I.D.,,,totul sa vrei si sa te duca ,,capul,, ca altfel degeaba.Daca esti bun in ceea ce faci,poti ajunge si in postura de director general.Foarte multi dintre cei din parlament din guverne,dintre primari,chiar profesori universitari,medici,au avut alte profesii mult inainte si apoi au decis sa termine o facultate ,apoi ajungand ceea ce sunt astazi.Consider ca nu este normal sa judecam oamenii,dupa varsta la care au terminat o facultate,dupa faptul ca au tetminat la curs de zi,seral sau I.D.,important ceeea ce fac,cum se comporta si dupa realizari.

  (0)
  • Agramatii , supercompetentii ; nu se mai satura de studiu

   In att. D-nei Emy complexata. Nu e o rusine ca faci o facultate numai asa sa ai o diploma , sa poti accede la functii inalte, e chiar indicat . La 50 de ani e indicat sa incepi cu ciclul primar , pentru ca pana la acea varsta acumulezi o vasta experienta si daca fratiorul , mama , tata , amantul ajunge intr-o functie din care poate impune – propune oameni competenti , atunci tu esti cel mai potrivit sa conduci o companie de stat ( ca la una privata ai fi dat afara dupa ce ai intra pe usa ) sau un minister .

   (0)
 6. remus

  Casa de piatra Liu..macar el a inceput de jos in aceasta profesie,si nu i-a fost rusine,in comparatie cu altii care au ajuns pe functii si sunt afoni…

  (0)
  • Tas

   Prietene draga, în inginerie nu se incepe de la lopata. Dacă dupa 3 ani de la „finalizarea studiilor universitare” tot la verificat vagoane a fost, inseamna ca nu i-a folosit la nimic. Afon esti la muzica nu la ștrec …..

   (0)
 7. Poanta

  Dar ce pesedist! Pardon, dl director de la CFR!
  Ma astept la o functie in ministeru justitiei pentru doamna, sau pentru fiica-sa, ca doar interesu poarta fesu……(…)comentariu editat

  (0)
 8. Loro

  Faptul ca CFR-ul nu are profit ci este in pierdere spune suficient despre buna administrare si realizarile celor care conduc CFR-ul.

  (0)
 9. Ionut

  Doamna si o fi castigat statul prin munca,dar sa ne aducem aminte totusi ca intrarea in profesie ,ca de altfel si numele le datoreaza fostului sot Nae Vaida,facultate facuta si aia cum a putut ca doar nu a facut la Babes ;Casatoria e un fel de ascensiune ,probabil acum in politica ,la fel ca precedenta

  (0)
 10. cc

  General îmi displace să judec viața amoroasă a altora, ce se petrece între două persoane le privește.
  Însă nu pot să nu remarc că avem de-a face cu o căsătorie de tip *parteneriat privat*-public o rețetă adoptată pe scară largă în societatea românească.
  Unul din miri vine cu poziția socială, celălalt cu banii..sau amândoi cu poziția socială și cu banii respectivi, un fel de consolidare a avuției personale într-un cont comun.
  Dacă mă întrebați, sincer vă voi spune că șansele de fericire umană într-o asemenea coabitare, când primul val de hormoni excitați și alimentați de rochii frumoase, mașini scumpe, escapade romantice vor trece…în cuplu se vor regăsi doi oameni izolați. Nefericiți.
  De ce?
  Pentru că la bază nu e sinceritatea.
  Nu e o relație autentică.
  Fiecare simulează ceea ce caută celălalt și vede în relația personală un contract cu avantaje mai degrabă degât o relație de suport și completare.
  Și cu toată sinceritatea autodescrierea oferită Timponline în opinia mea e ca un CV aranjat să treacă un interviu social. Citind și observând, realizezi disonanța emoțională a persoanei.
  Se autopercepe ca o persoană ghidată de bine, adevăr și dreptate. Aparențele sunt acolo. Dar realitatea e mai degrabă înconștient, dna Vaida a încercat să-și transceadă condiția personală și să obțină banii, influența și celebritatea. Ah, cele două seturi de valori nu sunt incompatibile. Dar adevărul trist în cazul dânsei, sunt incompatibile.
  De ce?
  Vedeți într-o lume dominată de altruism dezinteresat o persoană care vrea binele adevărul și dreptatea, rămâne modestă. Nu caută se impresioneze se acceptă așa cum e, intră în medie. Nu e concurență despre ceea mai chic vestimentație, cel mai bun parfum, cea mai bună poziție pentru cabinetul de notariat vizavi de Primărie.
  O persoană care se asumă, rămâne rațională.
  Am avut o tranzacție notarială de făcut cu dânsa obligată de realitatea românească și ce m-a făcut să zâmbesc e faptul că undeva în procesul acela tipic birocrației române, s-a inventat o copie de hârtie după un document oficial. Chiar dacă operațiunea de xerocopiere și era o parte a unui contract mai larg de autentificare notarială, se făcea în fața notarului public, iar costul practic ar trebui să fie cel al coalei de hârtie utilizată și tonerului xerox, din moment ce constata live că xerocopia corespunde documentului original pe care îl verificase 2 secunde mai devreme, dna Notar Vaida, a aplicat principiile după care se ghidează. A produs o factură legală de costul a unui pachet de hârtie complet de hârtii A4 pentru o xerocopie.
  Ei, asemenea operațiuni sunt gratis acolo unde locuiesc, nimeni nu umflă facturi artificial.
  Plus, ca să declari că un document e conform , pot să cer oricărui inginer, doctor ,profesor, preot gratuit autentificarea unui fapt. Oamenii sunt serioși și nici unul nu va certifica un fals. Asta e o altă discuție, mafia notarială din România care obligă fiecare cetățean să fie taxat obligatoriu prin legi oferite special.
  Nu degeaba nevasta dlui Tăriceanu, fiica fostului Președinte Băsescu au ales această meserie. Paleoliberală dar monopol al unor clici specializate. Se dau bani grei în promovarea funcției respective. Și nu sunt sigur că ar fi vorba de competențe profesionale.
  Formulare tip în care schimbi numele , o operațiune de ștampilare și una de căutare într-o bază de date o face orice secretară cu studii medii.
  Bun revenind la acest cuplu.
  A ales să-și celebreze căsătoria, nu într-o locație de suflet ci acolo unde noblesse oblige un local de 5 stele.
  De mire, numai de bine.După zâmbet e în al șaptelea cer. Ok. Mai e și clar că doarme bine noaptea știind că datorită unor contracte atribuite unui prieten din Bistrița, așa de formă 4 copiii au murit, pentru că tocmai era un contract căpușă. Poate că astăzi copiii ar fi fost în viață, dacă vegetația pe marginea căi ferate era curățată corespunzător. Dar ăsta e un mizilic.
  A da ziarele sunt răutăcioase.
  Nepotism
  Să luăm varianta că da, dle a fost o inteligență nativă și a evoluat profesional trecând prin diferite stadii.
  Nu ne e înterzis să evoluăm personal și să avem ambiții de mai bine.
  Dar normal astea ar trebui să fie confirmate cu rezultate.
  S-au îmbunătățit indicatorii de funcționare a CFR de când a preluat funcția?
  NIMIC.
  http://www.bzb.ro/stire/seful-cfr-viteza-medie-de-50kmh-sub-cea-din-perioada-interbelica-a96341
  Negru pe alb.
  Măi să fie.Bunicii noștrii circulau mai bine.

  Acum doamna notar chiar crede că a dat peste dragostea vieții?
  E liberă să creadă și să iubească pe cine vrea.

  Dar după modul cum se orientează dl Macarie, e posibil să-și bată modelul, pe dl Tăriceanu la număr de neveste.
  Plecat prin delegații, companii selecte din PSD, partyurile luxuriante organizate de Codrin Ștefănescu, cu interlopii și prostituatele de lux.Departe de casă, tentațiile sunt mari și îmbracă silicoane în rochii mulate.
  Quod differtur, non aufertur.
  Dar sper sincer să aibă șansa ambițiilor lor.
  Casă de piatră.

  (0)
 11. cristina

  Pentru Poanta, la CJ sau primarie sigur o va angaja pe fata. Sabau mare consilier si a angajat fica la primarie, ginerele urmeaza, directorul IT din pmb are nevasta la primarie, sora la primarie urmeaza copii si multi alti . Daca sunt ascultatori au de beneficiat.

  (0)
 12. Nelu

  Se știe ca aceasta doamna a avut norocul ei in viața iar funcția de notar pe care o prestează se datorează fostului sot și a familiei sale care l-au cunoscut pe răposatul Păunescu care ia și cununat de-altfel.Deci nu i se datorează succesul in totalitate stați liniștiti.Ar trebuii sa-i mulțumească fostului toată viața pentru tot ce are și pentru ceea ce este.
  Deci Păunescu a făcut-o om. Despre chelut se știe mai multe.
  Circoteca.Puteau sa facă o nunta discreta in familie ținând cont de vârsta și de faptul ca nu sunt la prima. Nu atâta tam, tam. ,,FRUMOSI TINERII ĂȘTIA,,

  (0)
 13. Un cititor

  Nuntă mica in familie? Si unde sa își etaleze ”clonele”ținutele ? Chiar nu vede nimeni ca toate consoartele sunt trase la indigo? Machiaj la greu,ținute in ultimul trend. E greu sa ti pasul cu concurența. Le compătimesc pe aceste consoarte . Nu cred ca mi as dori o asemenea viață nici sa o primesc gratis. Dar de privit din afara din când pentru divertisment e ok.

  (0)
 14. Gigi Contra

  (…) Spectacol de prost gust intr-o Romanie saraca si Bistrita „europeana”.
  Altii protesteaza pentru incompententa,minciuna, cresteri de preturi,hotie si noua clasa sociala, cu politicieni,mafioti,rotarieni,masoni petrec in dispretul si aroganta care ii caracterizeaza.
  Rusine pentru anul 2018 ,in care ne laudam ca sarbatorim Marea Unire!
  A cui? A hotilor,impostorilor si fariseilor! comentariu editat

  (0)
 15. Cetatean indignat

  Psd-isti javre, intr-o zi o sa platiti pt toate hotiile si banii furati de la gura nevoiasilor, ……judecata Divina o sa va bata la usa curand….acolo no sa mai aveti pile si relatii si meniuri de 5 stele,……vor avea cei pe care i-ati furat, iar voi veti avea focul vesnic.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.