Nina Rus, profesoară „altfel” pentru elevii de la CNAM Bistriţa, pasionaţi de gastronomie

Nina Rus din Romuli, semifinalistă în concursul „Chefi la cuţite”, a fost invitat special al elevilor de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa care au participat la un atelier de gastronomie organizat în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”. Elevii au fost foarte bucuroşi de prezenţa ei, s-au fotografiat cu Nina Rus şi cu al ei cuţit dobândit cu atâta trudă în concursul de la Antena 1.

Peste 130 de elevi din clasele a V-a şi a VI-a de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa au participat la atelierul gastronomic organizat cu ocazia Săptămânii „Şcoala altfel”. Tema atelierului gastropnomic a fost preparate la rece, elevii putând alege să gătească salată de fructe, de legume, asamblare de torturi. Copiii au venit de acasă pregătiţi şi au gătit împreună cu Nina Rus.

Concursul organizat cu acest prilej a fost câştigat de Alexandra Trişcaş (foto principal), elevă în clasa a V-a, care a primit diplomă pentru „cel mai savuros preparat”. Inclusiv Nina Rus a semnat diploma, dovadă că i-a plăcut tortul făcut de fetiţă.

Nina Rus de la Păstrăvăria Romuli a devenit cel mai cunoscut chef din Bistriţa-Năsăud după participarea la concursul televizat „Chefi al cuţite”, unde Bistriţa-Năsăud a mai avut o reprezentantă, în persoana lui Angi Cobuţ, o bârgăuancă stabilită în străinătate.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

  1. Triscas Alexandra

    Nu pot sa cred ca poza articolului este cu mine , iar în articol o parte se vorbește despre mine ! Mulțumesc tuturor pentru susținere!

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.