Negrileşti: Tânăr de numai 26 de ani, găsit mort. Lucra în Spania şi venise acasă în concediu

Holistic

Un tânăr din comuna Negrileşti, care lucra şi locuia în Spania, a decedat la vârsta de 26 de ani. Cristian Sîrb era şofer de TIR şi venise acasă în vacanţă. În 23 august tocmai îşi sărbătorise aniversarea, iar acum se pregătea să se întoarcă la muncă. Nu a mai apucat. A fost găsit fără suflare de familia lui.  

„Cât de nedreaptă e viața uneori și cum pleacă dintre noi oamenii dragi și dornici de a trăi,mereu cu zâmbetul pe buze, așa ai fost tu, Cristi ….dar Dumnezeu a avut nevoie de un Înger și din pacate te a ales pe tine ca să ne veghezi de sus pe toți cei dragi ție!! Dormi în pace, coleg drag! Condoleanțe familiei și putere pentru a trece peste această durere!!”, a scris o prietenă pe pagina sa de Facebook.

„Cristinel, vei rămâne mereu in inimiile noastre, ale tuturor, ai fost un băiat de nota 10 care n-ar fi greşit nimănui cu o vorba, ai fost prietenul tuturor, pentru mine ai fost ca un frate mai mare. Îmi vine greu să cred că nu mai eşti, foarte greu, ai lăsat un gol imens în inimiile noastre. Dumnezeu să te odihnească Cristi, nu te voi uita niciodată!”, a ţinut să scrie un alt prieten.

Despre cauza morţii nimeni nu ştie deocamdată nimic:

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.