Monument în cinstea a 35 de militari căzuţi în războaiele mondiale, dezvelit la Şieuţ (FOTO)

Holistic

Un monument dedicat celor 35 de tineri soldaţi din Şieuţ, căzuţi pe câmpurile de luptă în primul și cel de al II-lea război mondial, a fost dezvelit, sâmbătă, în centrul comunei, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, a ministrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, şi a altor oficialităţi.

„În primul și cel de al II-lea război mondial, Șieuț dă o mare jertfă de sânge, numărând 35 de tineri soldați căzuți pe câmpurile de luptă, pentru eliberarea și întregirea neamului”, scrie pe site-ul primăriei. 

   

„Astăzi am avut bucuria să fiu alături de credincioșii din Parohia Șieuț la frumoasa sărbătoare tradițională De praznic la Șieuț moment marcat prin săvârșirea Sfintei Liturghii și comemorarea eroilor căzuți în Primul și al Doilea Război Mondial, printr-un frumos și impunător monument dedicat lor. Am toată încrederea că, prin proiecte concrete, această comunitatea va continua să prospere şi să înflorească, iar oamenii vor avea toate cele necesare unui trai de viață decent”, a scris pe Facebook şeful CJ.

Sursa foto: Facebook Radu Moldovan 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Stefan cel Mare

    Propun ca toate localitatile care vor sa faca un monument sa stanga bani intr-un cont pana la sfarsitul anului si firma Dimex se ofera sa faca un MONUMENT COMUN in baza unei licitatii internationale in localitatea Tarpiu, loc unde in fiecare an pe baza de tabel sa veniti sa depuneti coroane cate vreti.

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.