Mesajul #Fărăpenali, scris pe un câmp de lângă râul Şieu. Cine sunt autorii „semnăturii”

Holistic

(VIDEO) Mesajul #Fărăpenali a fost scris pe un câmp de lângă râul Șieu, lângă satul Șirioara cu 180 de baloţi de paie. Literele au lăţimea de 20 de metri, întreaga înscripţie având 70 de metri lungime. Pentru realizarea ei, au lucrat zece oameni, potrivit preşedintelui Asociaţiei Bistriţa Civică, Florin Chereji.

Într-un mesaj pe Facebook, el a scris: „Felicitări pentru inițiativă familiei Ignătescu și Bălan Angela și Marius, Stelian Andrei și Danielei Albu. Fără penali în funcții publice, dezideratul românilor!”.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Felicitări și Doamne, ajută!

  Felcitări. BN-ul se mișcă și el. Acuma trebuie invitați Radu Moldovan ca să taie panglica și Andrei Andreicuț să sfințească locul cu busuiocul. Doamne, ajută!

  (0)
 2. Onorata instanță

  Nasol ! Astai-i sună lui klaus werner șeful statului paralel după ce a fost găsit de o instanță cu FALS ȘI UZ DE FALS în dosarul 250/P/2018 din 25.05.2018. #ghinion

  (0)
  • Ajunge !

   Le suna la toti !
   Nu conteaza cine e ,din ce partid sau a cui sluga e !
   Nimeni nu e deasupra legii !

   (0)
  • Dezonorat pesede

   Onorabilă circumsatanță: Zilele lui Liviu Dragnea sunt numărate!

   (0)
  • URZICA VESELA

   Onorata instant! Daca te simti mai bine poti sa il iei si pe Klaus cu voi si ……LA BECIUL DOMNESC CU VOI!!!!

   (0)
 3. E de inteles !

  S-au saturat oamenii !
  De 30 de ani nu reusim sa ne ridicam din mocirla ! Avem nevoie de politicieni nepatati, de legi bune si de justitie dreapta !
  Altfel la urmatorul centenar , istoria va gasi Romania (daca cu mila lui Dumnezeu va mai exista Romania!) in aceeasi mocirla mostenita de la bolsevicul iliescu !

  (0)
 4. Introdu numele tău aici

  Eu sunt de acord cu voi toți anti-pesedeii. Nici eu nu sunt încântat de PSD. Dar avem câteva probleme: 1) au fost aleși democratic, prin vot democratic, nu văd de ce ar fi dați jos de o minoritate, și 2) La ora asta nu avem nicio opțiune viabilă, cu un PNL în derivă și fără niciun alt partid cu un program fluent de guvernare, chiar nu avem cu cine să-i înlocuim. Avem nevoie de o clasă politică nouă, ne-am săturat de vechea gardă, indiferent sub sigla cărui partid candidează. Trebuie doar racolați cei mai buni specialiști ai țării, cei mai buni economiști, ingineri, diplomați etc și format un guvern cu adevărat specializat pe problemele specifice fiecărui minister. Însă în România NU SE VREA acest lucru, se urmărește devalizarea țării, îndatorarea maximă, apoi Dzeu cu mila.

  (0)
 5. Semnal M - PSD

  Există semne că Județul BN se eliberează de PSD. Au apărut colportorii:
  1. Mesajul de pe motocicleta lui Cristian Bodiu.
  2. Sloganul cu baloți ai soților Bălan & comp.
  3. Protestul masiv de la Bistrița din 10 august.
  Probabil acuma se lucrează și la acel banner mare cât Heniul cu M..e PSD.

  (0)
  • raspuns

   normal ca vreau sa fie mai bine…
   dar…
   atata timp cat in tara si in bistrita (vezi alandala) mai sun unii care sug bine in posturile care sunt si le convine de minune plus multi alti penali la care psdul le garanteaza libertatea CUM POATE O MINORITATE CORECTA sa faca ceva in ROMANIA?
   Dupa 89 ne-am trezit toti sa spunem .. ce bine e fara ceausescu…ce bine e in germania….dar sunt unii care acum chiar daca-si dau seama ca nu suntem pe drumul bun…NU CA AM FOST VREODATA!!!… se complac PRINTRE PENALI !

   (0)
  • Introdu numele tău aici

   @raspuns: f bine că ai adus vorba de Ceaușescu. Înainte de evenimentele din 1989, toate relele din țara asta le-am pus pe seama lui Ceaușescu. Orice era rău, orice lipsuri era, Ceușescu era de vină. Se lua curentul, Ceaușescu era de vină. Etc. Vezi asemănarea? Acum avem tendința să credem ca pentru toate probleme să dăm vina pe PSDragnea. Ne creem singuri o falsă impresie că dacă pleacă PSDragnea, toate problemele noastre se vor sfârși. Cât despre „minoritatea corectă”, nu ai ce face, așa e în democrație: votul cetățenilor este egal, are aceeași valoare, indiferent de ocupație (sau non-ocupație), indiferent de studii, de etnie. Să fim cinstiți, niciodată poporul român nu a fost caracterizat de corectitudine, de hărnicie extremă. Mai degrabă suntem un popor descurcăreț, coruptibil, mereu la limita legii. La fel sunt și conducătorii.

   (0)
 6. Adrian Bechis

  Observ ca se dau foarte multe sfaturi pentru altii, oare noi cei care comentam si altii, pana la urma tot poporul roman, nu ar trebui sa ne schimbam? Intotdeauna vrem ca altii sa fie mai buni, de ce sa nu fiu eu primul? Intrebam si eu!!!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.