Mesaje de încurajare pentru Tibi Uşeriu de la Alerg pentru Spitalul Copiilor (FOTO)

Holistic

Încântaţi de startul bun pe care l-a luat Tibi Uşeriu în cursa de la Cercul Polar, bistriţenii care s-au adunat sâmbătă să alerge pentru Spitalul Copiilor i-au transmis mesaje de încurajare. Ei au afişat pancarte pe care au scris „Hai România!”, „Hai, Tibi!” şi „Până la capăt!”, ultima fiind deviza campionului nostru, cel care a învins, până acum, de două ori „iadul alb”.

 

Organizatorul alergărilor lunare pentru Spitalul Copiilor, Adina Kiraly, a spus: „Tibi îşi riscă viaţa, dar e frumos că ne îndeamnă şi pe noi să ne urmăm visurile şi să nu cedăm aşa de uşor. Este greu, dar merită să luptăm pentru ceea ce dorim. Nu mă surprinde faptul că e liderul cursei, mă aşteptam. Sunt sigură că va învinge din nou. Toţi cei care îl cunoaştem ştim că ceea ce îşi propune sigur atinge. El a participat de multe ori la Alerg pentru Spitalul Copiilor. Mă încurajează să merg mai departe şi e foarte frumos din partea lui. Lucrurile nu merg aşa cum ne-am aşteptat. Anul acesta se împlinesc trei ani de când am început acţiunea de colectare de bani pentru Spitalul Copiilor. S-a adunat  la nivel naţional suma de 625.000 de lei, iar Bistriţa a contribuit cu peste 90.000 de lei”.

 

Mihai Ungur, alergător şi organizator al concursurilor „Crosul îndrăgostiţilor de alergare” şi „November Run”, a spus că strategia lui Tibi de a porni în forţă e bună: „E folosită de mulţi sportivi. Cei care îl urmăresc rămân fără energie, adică se gândesc la faptul că, dacă el a mers aşa de bine, cu ei ce s-a întâmplat? Am văzut că ceilalţi români au renunţat, dar nu a depins de ei. Vremea acolo e draconică. Pe Levi Polgar îl cunosc. Şi-a pus mari speranţe în cursa asta, dar l-a doborât vremea.  Eu cred că Tibi va face tot ce e posibil şi ţine de el să câştige, dar 50% din reuşită depinde de vreme şi de organizatori. Deci 50% e psihicul şi forţele lui, iar 50% vremea şi organizatorii (care nu permit niciunui sportiv să-şi rişte viaţa -n.r.). Eu zic că va ajunge până la capăt”.

 

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.