Un medic specializat în chirurgie oncologică s-a alăturat echipei de la SJU Bistriţa

Holistic

Echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a întregit, marţi, cu un medic specializat la Dubrovnik, Budapesta şi Cracovia în chirurgie oncologică, anunţă managerul unităţii, Gabriel Lazany. Este vorba de doctorul Radu Elisei, medic specialist în specialitatea Chirurgie Generală.

„De astăzi (marţi -n.r.) un nou medic se alătură echipei de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița: dr. Radu Elisei, medic specialist în specialitatea Chirurgie Generală. Este absolvent al Facultății de Medicină și al rezidențiatului în Centrul Universitar din Cluj-Napoca, doctorand, în anul doi de doctorat. Are competențe în chirurgie laparoscopică – tehnici avansate, chirurgie oncologică și ecografie generală. A urmat cursuri de specializare în chirurgie oncologică astfel: Dubrovnik – 2013, Budapesta – 2015, Cracovia – 2017. Este membru EAES (European Association for Endoscopic Surgery)”, a anunţat Gabriel Lazany pe Facebook.

Secţia de Chirurgie Generală a SJU Bistriţa este condusă interimar de dr. Gheorghe Marin Suciu – medic pri­mar chi­rur­gie. Aici mai lucrează: Dr. Lena Cos­ma- medic pri­mar chi­rur­gie, dr. Dan Simion David – medic pri­mar chi­rur­gie, dr. Flo­rin Gabriel Jia­nu  – medic primar chi­rur­gie, dr. Lari­sa Gisella Mol­do­van – medic primar chi­rur­gie pedia­tri­că, dr. Rareș Triș­că  – medic spe­cia­list chi­rur­gie gene­ra­lă, atestat de studii suplimentare în chirurgie oncologică, dr.  Ionuț Vasile Sou­ca – medic spe­cia­list chi­rur­gie gene­ra­lă, dr. Miha­e­la Ioa­na Albu  – medic spe­cia­list chi­rur­gie plas­ti­că-micro­chi­rur­gie recon­struc­ti­vă, dr. Andrei Far­caș-Rota­riu – medic spe­cia­list neu­ro­chi­rur­gie.

Secţia are 75 paturi din care cinci la compartimentul de arşi.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Alan Dala

  Unde-s postacii penelisto-useristo-ciolosisto-cherejisto-balanisti, care ziceau ca degeaba s-a renovat spitalul daca nu sunt medici? V-ati inghitit limbile/tastele? Lua-v-as familiile la dans!

  (-15)
 2. Ion

  Băăăă, Ala Laba, „medicii” ăstia is niste panglicari, cu mici exceptii.. acum si medicina se face de catre orice loază, pe bani.. ce te c.. pe tine pe-aici?? Iti doresc să te „opereze” astia si apoi sa mai latri, psd-ist jegos!!

  (4)
 3. Al

  Macelar pe bani publici. Pentru cei ce se entuziasmeaza de stirea asta: vedea-v-as sub bisturiu astuia. Vai de capul vostru!

  (0)
  • Sabina

   Ai avut tu cumva experiența??? Sau doar urla invidia in Mătăluta???daca ai avut experiența, te rugam sa ne dsi amănunte, dacă nu esti doar un trist sau trista!

   (-1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.