Un medic specializat în chirurgie oncologică s-a alăturat echipei de la SJU Bistriţa

Holistic

Echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a întregit, marţi, cu un medic specializat la Dubrovnik, Budapesta şi Cracovia în chirurgie oncologică, anunţă managerul unităţii, Gabriel Lazany. Este vorba de doctorul Radu Elisei, medic specialist în specialitatea Chirurgie Generală.

„De astăzi (marţi -n.r.) un nou medic se alătură echipei de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița: dr. Radu Elisei, medic specialist în specialitatea Chirurgie Generală. Este absolvent al Facultății de Medicină și al rezidențiatului în Centrul Universitar din Cluj-Napoca, doctorand, în anul doi de doctorat. Are competențe în chirurgie laparoscopică – tehnici avansate, chirurgie oncologică și ecografie generală. A urmat cursuri de specializare în chirurgie oncologică astfel: Dubrovnik – 2013, Budapesta – 2015, Cracovia – 2017. Este membru EAES (European Association for Endoscopic Surgery)”, a anunţat Gabriel Lazany pe Facebook.

Secţia de Chirurgie Generală a SJU Bistriţa este condusă interimar de dr. Gheorghe Marin Suciu – medic pri­mar chi­rur­gie. Aici mai lucrează: Dr. Lena Cos­ma- medic pri­mar chi­rur­gie, dr. Dan Simion David – medic pri­mar chi­rur­gie, dr. Flo­rin Gabriel Jia­nu  – medic primar chi­rur­gie, dr. Lari­sa Gisella Mol­do­van – medic primar chi­rur­gie pedia­tri­că, dr. Rareș Triș­că  – medic spe­cia­list chi­rur­gie gene­ra­lă, atestat de studii suplimentare în chirurgie oncologică, dr.  Ionuț Vasile Sou­ca – medic spe­cia­list chi­rur­gie gene­ra­lă, dr. Miha­e­la Ioa­na Albu  – medic spe­cia­list chi­rur­gie plas­ti­că-micro­chi­rur­gie recon­struc­ti­vă, dr. Andrei Far­caș-Rota­riu – medic spe­cia­list neu­ro­chi­rur­gie.

Secţia are 75 paturi din care cinci la compartimentul de arşi.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Comentarii

 1. Alan Dala

  Unde-s postacii penelisto-useristo-ciolosisto-cherejisto-balanisti, care ziceau ca degeaba s-a renovat spitalul daca nu sunt medici? V-ati inghitit limbile/tastele? Lua-v-as familiile la dans!

  (0)
 2. Ion

  Băăăă, Ala Laba, „medicii” ăstia is niste panglicari, cu mici exceptii.. acum si medicina se face de catre orice loază, pe bani.. ce te c.. pe tine pe-aici?? Iti doresc să te „opereze” astia si apoi sa mai latri, psd-ist jegos!!

  (0)
 3. Al

  Macelar pe bani publici. Pentru cei ce se entuziasmeaza de stirea asta: vedea-v-as sub bisturiu astuia. Vai de capul vostru!

  (0)
  • Sabina

   Ai avut tu cumva experiența??? Sau doar urla invidia in Mătăluta???daca ai avut experiența, te rugam sa ne dsi amănunte, dacă nu esti doar un trist sau trista!

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.