Ce măsuri se iau pe Valea Bârgăului pentru prevenirea accidentelor rutiere

Holistic

Pe Valea Bârgăului, în preajma trecerilor de pietoni de pe DN 17 vor fi montate denivelări cauciucate presemnalizate pentru reducerea vitezei şi evitarea accidentelor. De asemenea, vor fi căutate soluţii pentru amenajarea de trotuare, în special în zonele de risc.

Decizia a fost luată de autorităţile judeţene după o întâlnire cu cetăţenii din comuna Tiha Bârgăului, la Mureşenii Bârgăului, pentru a analiza cauzele producerii accidentelor şi pentru găsirea de soluții de prevenire a acestora.

La această întâlnire au participat președintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Victor Frenţ, primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Şut, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crişan, insp.șef adj. al IPJ BN cms.- Marius Șugar, șef serviciu rutier cms. șef -Ciprian Buta, șef Secție Pol. Rurală scms. -Dumitru Moldovan, șef Secție Drumuri Naționale BN- Alexandru Slavita şi șeful Districtului Piatra Fântânele, Vasile Curtean.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.