Marius Bălan, președinte interimar al Partidului Verde BN: Aproape că plâng după Țetcu și Anbruș

Holistic

Desemnat de conducerea centrală a Partidului Verde să fie președintele interimar al organizației județene a formațiunii, Marius Bălan spune că verzii vor avea viitor la Bistrița și chiar vor pregăti o campanie locală pentru 2020 ”cu surprize de proporții”.

Întrebat cum comentează ceea ce s/a întâmplat cu cei doi foști colegi ai săi, Cristian Țetcu și Ștefan Anbruș, Marius Bălan a răspuns: ”Aproape că plâng după Cristian Țetcu și Ștefan Anbruș pentru că sunt doi tineri moderni, buni comunicatori. Pentru mine este o pierdere uriașă și trebuie să remontez cât de repede lipsa celor doi. A fost o mică răzmeriță, de-asta au fost excluși. Nu știu cine și cât a greșit, de-asta aștept CEX-ul nostru. Cristian Țetcu și cu Anbruș au avut o întâlnire, în paralel, la Sibiu, cu fosta președintă, doamna Simoiu, care a fost aleasă interimar acum trei luni – eu nu am fost atent, recunosc, acum trei luni dacă i s-a dat interimat, dar așa susține Bucureștiul – acum prerogativele dânsei au fost ridicate, deci e o membră simplă și ea în Partidul Verde. Au făcut un puci ca să o spunem pe cea dreaptă. Eu am fost neutru, am așteptat ca bunii mei colegi de la Sibiu să văd cu ce noutăți vin, am așteptat conducerea veche de la București cu Silviu Dumitru, domnul Damov, președintele onorific care practic ține partidul de atâția ani, să văd ce hotărăesc ei. Nu m-am suit nici într-o barcă. Am stat cuminte, rar fac asta, dar acum am stat cuminte și pot să spun că nu am greșit alegând calea asta de neutralitate. Acum, eu cu arme și bagaje, continui politica Partidului Verde”.

”Am acceptat să fiu interimar pentru că e un partid la care muncesc de trei ani și jumătate, plus ceilalți șapte tot de ecologie la altă formațiune. Aceste lucruri mă împing să nu renunț așa de ușor pentru că puteam foarte bine să pun pușca jos, să închid ușa la sediu și gata cu Partidul Verde, dar partidul nu se desființează. Până în septembrie voi organiza alegeri pentru funcția de președinte județean. Eu prefer să rămân la municipiu și să nu duc o piatră așa de grea în spate. Totuși am o vârstă. Vom primi CV-uri până la 1 septembrie și mă voi gândi cine este mai bun. În 20 iulie avem congresul Partidului Verde la București. Cred că noul președinte va fi maestrul Florin Călinescu. Dânsul a venit înspre noi, spre PV, și, din câte știu, în 15 iunie a.c., i s-a înmânat carnetul de membru al PV. Se mai înghesuie o grămadă de politicieni din mai multe orașe ale României la ușa Partidului Verde. Încă nu știu exact cine sunt, dar am impresia că victoria verzilor europeni cu 67 de mandate, dar și locul doi pe eșichierul politic în Germania îi mobilizează pe verzii din România. Am impresia că deja vom ieși la interval cu nume sonore și interesante. Cu siguranță că vor trebui să fie foarte bine verificați cei care vor veni. Deja avem un cuvânt de spus și noi, Bistrița, dar va trebui să fiom extrem de atenți cu trecutul și prezentul lor”, a adăugat el.

În ce-i privește pe Cristian Țetcu și Ștefan Anbruș, Marius Bălan a spus că, la CEX-ul PV, va propune să fie reprimiți în partid. ”Acum, dacă va fi o perioadă de penitență, de șase luni, un an, în care nu vor primi o funcție politică nu va fi un dezastru, dar am în vedere să-i readuc înapoi pe cei doi colegi extraordinar de buni. Cel puțin mie nu mi-au produs pe plan local nicio neplăcere”.

Întrebat ce le răspunde celor care spun că a rămas singurul membru al Partidului Verde în Bistrița-Năsăud, Marius Bălan a răspuns: ”Partidul Verde merge cu curaj înainte. Chiar dacă am o vârstă, pregătesc o formulă nouă până în septembrie și veți vedea că nu vom dezamăgi în 2020. Dacă sunt sănătos și mai trăiesc până în 2020, voi pregăti o campanie electorală cu surprize de mari proporții. Cu siguranță voi fi pe listă al Consiliul Local, poate și la județ. Nu știu deocamdată”.

Reamintim că, la ședința extraordinară a Consiliului Național al Partidului Verde, care a avut loc la București, s-a votat excluderea din partid a lui Cristian Țetcu, președinte al organizației județene Partidul Verde Bistrița-Năsăud și prim-vicepreședinte al PV la nivel național. A fost exclus din partid și secretarul organizației județene Bistrița-Năsăud și secretar executiv la nivel național, Ștefan Anbruș.

Totodată, a fost aprobată prin vot unanim numirea lui Marius Bălan, președinte al organizației municipale Partidul Verde Bistrița, ca președinte interimar al organizației județene Bistrița-Năsăud.

”Cristian Țetcu nu mai este membru al Partidului Verde, acesta nemaiputându-se prezenta public drept prim-vicepreședinte al partidului și președinte al organizației județene Bistrița-Năsăud, orice comunicare a sa în numele partidului fiind nulă. Cristian Țetcu a fost sancționat cu excluderea pentru acțiuni subversive în interiorul partidului, acționând împotriva intereselor Partidului Verde. Totodată, dl. Țetcu nu a vrut să dea explicații Consiliului Național de ce nu și-a dat demisia din funcția de președinte al ONG-ului Asociația Ruralis, pe motiv de incompatibilitate (funcție politică de conducere la nivel național și președinte la ONG declarat fără scop politic), de la data congresului când a fost ales prim-vicepreședinte al partidului, așa cum i s-a cerut atunci. De asemenea, a fost exclus din partid cu unanimitate de voturi Ștefan Anbruș, secretar executiv. Din data de 15.06.2019, dl. Marius Bălan, președintelele organizației municipale Bistrița, a preluat funcția de președinte al filialei Bistrița-Năsăud”, se arată într-un comunicat al Partidului Verde, semnat de președintele executiv Constantin Damov și secretarul general Silviu Dumitru.

Aici hotărârile adoptate de Partidul Verde, care a convocat un congres extraordinar în Capitală în data de 20 iulie.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Walter Born

  Pentru mine este totusi greu de inteles. Ori e limba romana prea complicata ori procedura aplicata celor doi era ne-transparent si de gasca, tipic celor din cele doua partide maroniu-verziu.
  Daca am inteles bine ca Tetcu a fost dat afara pentru ca nu poate sa fie cu functie intrun partid si parallel presedinte la un ONG? Mi se pare o mare prostie. Ar fi ca si cum asi fi angajat la primaria si nu nu am voi sa fie si presedinte la un club sportiv cu doi membri.
  Ma rog, cu cit traiesc mai mult timp in Romania, lucrurile, proceduri, politica, administratie mi se par tot mai absurde si dea drept kafkaesc.

  (10)
  • Partidul Albastru

   Lacrimi mari de crocodil
   Mie-mi curg pe față
   Verde văd în ochii mei
   Dis de dimineață.

   Ieri fuserăm 3 măi frate
   Astăzi unu a mai rămas
   Că au fost lucrați prin spate.
   Ne-a rărit nea Bălănel

   Cu mustața-i sură
   Că am fost pe la Sibiu
   N-am tăcut din gură.
   Ieri fuserăm 3 măi frate

   Astăzi unu a mai rămas
   Și ne doare-n coate!

   Mare filială,mare organizație nene Bălane v-am văzut la statuie pe toți”civicii”formațiune serioasă nu glumă,m-a dezamăgit profund pretenul matale cititorul de promter de la Irealitatea nu-mi vine-n minte numele, ăla cu bani publici ce poartă batistuță la pept ajută-mă te rog cu numele lui.

   (3)
 2. Bistrița, fără gozuri și cotozuri

  După anii 90 erau o parte dintre români care visau o țară curată, cu ape limpezi, fără gunoaie și cu munții întregi. Așa au apărut pe scena politică vezii. Promiteau. Dar cu timpul au fost infiltrați ca toate celelalte partide, compromiși, denigrați de tot felul de lobiști care și-au făcut din haram proiectul de țară. Și găseau tot felul de motive. La Bistrița dacă erau unguri nu erau buni că nu erau și mocicoși, dacă erau sași nu erau buni, că nu erau și leneși, dacă erau români nu erau deloc buni că imitau neselectiv occidentul. Astfel, partidul verzilor a dispărut încet din peisaj. Au mai rămas câțiva babaci – babacool – care și astăzi ne cântă pe la Bistrița din Creedence Clearwater Revival. Mult succes, domnule Marius Bălan!

  (4)
  • Frunzeanu Stejărel

   Asta e un partid la nivel de Bistrița care are o amplitudine/anvergura egala cu grupa Albinuțelor de la Grădinița Trenulețul Veseliei de pe str. Rodnei. Eu le-aș pune și o educatoare și o bona sa mai schimbe una-alta. Iar ca divertisment, as face program lunea guvern din umbra, marți moțiune de cenzura, miercuri lovitura de stat, joi alegeri, vineri referendum. Distractieeee!!!

   (5)
 3. RoExit.

  După ce că partidul verde (mai mult maro) are 3 membri, tovarășul bălan mai și dă afară! Ar fi caraghios dacă n-at fi penibil !!

  (8)
 4. În căutarea alternativelor

  Acuma că în România Partidul Cernobâl se dezintegrează, că de PSD Bistrița se va alege șperla cum nimeni nu s-a gândit, trebuie găsite alternative. La Bistrița cine să le caute?

  (-5)
 5. Rabinul

  In curand o sa auzim ca partidul verde la cati membrii numerosi are o sa se numeasca Partidul Verde-Marius Balan sau pe scurt PVMB dupa modelul fanului sau Dan Diaconescu PPDD. CEX????? Care CEX? Si cu cine faci CEX? Tu nu mai esti in stare sa faci nici sex! Penibil, Penibil, Penibil! Balane intoarce-te in closet! Iti sta mai bine sa bolborosesti din rahat!

  (8)
 6. Rabinul

  https://m.bild.de/regional/duesseldorf/duesseldorf-regional-politik-und-wirtschaft/duesseldorf-fetisch-politiker-niclas-ehrenberg-die-gruenen-in-zuerich-62669540.bildMobile.html?fbclid=IwAR3XGS3kfdE8gxNA8g-ONk7pQbSExW0Vi1KhQ_3x9hLeYTx6RWy8cdFudN0###wt_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&wt_t=1560801639868
  Ia uite Balane! Cine crezi tu ca este in poza in patru labe purtat cu lant la gat? Iti spun eu ca sa nu-ti fortezi creierul. Niclas Ehrenberg presedintele Partidului Verde din Dusseldorf! Facea si asta un CEX! Dar il facea pe la spate! Ha ha ha ha!

  (9)
  • rabinul e la datorie

   Cine sa fie in patru labe? Rabinul!
   El mereu sta sub masa si linge!

   (0)
 7. cc

  Valabil nu doar pentru Partidul Verde.
  Ce fel de democrație e astax unde deciziile se impun de la Bucureşti, pe plan local.
  Normal excluderile unor membrii ar trebui să se facă la nivelul la care activează de către colegii la acel nivel, în urma propunerilor, iar conducerea centrală doar să valideze acele decizii.
  Partidele astea sunt construite pe model corporativ mai degrabă.
  Şefii cocoțați sus dispun de instituții personale.

  (5)
  • Walter Born

   Nu e nicio democratie. Partidele, ONGuri, asociatii, administratia publica cam toate sint organizate de sus in jos. Obedienta este cea mai mare virtute. Numai recomand la nimeni sa NU se muta in alta tara. Daca aveam 10 ani mai putin, m-asi muta si eu, doar sa scap de ostilitate. Sincer incep sa cred ca nu are sens nici implicarea in nimic.
   Discutiile au un stil care, in mod politicos spus, sint incredibil de ostile. Se discuta despre persoane si nu constructiv despre fapte sau solutii.
   Important este omul si pozitia, mai putin ce face, ce poate, ce intentioneaza. Cuvintul konsens? Inexistent in limba romana.
   Stilul folosit de unii comentatori anonimi aici de a trage in jos orice cu jigniri si de a cataloga persoanele cu alte convingeri devin tot mai insuportabile. Si intre cei care actioneaza si semneaza cu numele, unii nu se pot lasa de altceas „stil” de replici. (Auzi dnle Balan? Incetinati va rog se dati replici, macar celor troli anonimi)

   (6)
  • cc

   Îți dau dreptate.
   Indiferent de temă în loc să se aducă argumente raționale, se utilizează credințele personale cu o religiozitate a urii mai degrabă , în atacuri ad-hominem.
   Pentru mine e şi mai fascinant că într-o societate declarată statistic creştin religioasă apologia urii celuilalt , intoleranței, violenței verbale a „celuilalt” e norma. Caracteristici ce țin de un primitivism mai degrabă barbar, o religie tribală. Oamenii nu sunt capabili să diferențieze nuanțe, nu răspund la argumente, cu alte argumente şi cad foarte uşor în mod „bătaie” .
   În timp ce un fermier olandez îşi petrece mrea majoritate din timp verificând baze de date, hărți satelitare cu starea fitosnitară a culturilor, supraveghând de la distanță echipamentele robotizate ( inclusiv tractorul) ce lucrează 24/24 7 zile din 7, majoritatea fermierilor noştrii trecuți pe la biserică, bat clopotele sau mor de grija vecinului că a ieşit pe câmp într-o zi de „sărbătoare”. Şi preocuparea autorităților e să aducă superstițiile prosteşti la un alt nivel, de fiecare dată.
   Momentul când România va evolua e acel moment când va tranşa separarea religiei de public. Vom vorbi atunci de o masă oameni liberi, antrepenori, votanți avizați.
   Până atunci românii sunt o masă de oameni obedientă ,controlată toată viața lor, Statul e doar biciul instrumental a câtorva ajunşi prin minciuni sus.
   Nu există forța asocierii a comunităților libere şi asociative(echipe proiecte, consens cum spuneai) există frica şi menținerea permanentã a fricii cu costuri negative imense în dezvoltare socială şi economică.

   (-1)
  • Caterinca

   Ce-i așa de greu de priceput? Țetcu a vrut să ia locul celui de la București care are în buzunar ștampila partidului. Asta a făcut de când e. A țesut tot felul de intrigi ca să ajungă el președinte la niște creații pur virtuale fără nicio legătură cu realitatea. Excluderea n-are nicio legătura cu ong-ul lui, altă plăsmuire care nu există din care face parte doar el. Normal că cei care l-au „sponsorizat” și pe spatele cărora s-a ajuns important când au înțeles despre ce e vorba i-au dat papucii. Organizațiile locale au competențe la nivel local. Cei doi aveau vezi Doamne funcții la nivel central. Singura întrebare legitimă este în ce aveau cei doi funcții în condițiile în care așa zisul Partid a luat nici mai mult nici mai puțin de 566 de voturi în toată țara la alegerile Parlamentare din 2016 fiind întrecut de nu mai puțin de 34 de candidați independenți. Toată agitația și pretențiile de mărire europeană ale celor trei activiști bistrițeni care au rămas doar unul sunt în fond o minciună în falș. 566 de voturi în toată Romania în 2016! Asta e i-realitatea!
   http://parlamentare2016.bec.ro/wp-content/uploads/2016/12/4_RF.pdf

   (-1)
 8. Adi-Maria Simoiu

  Adunarea de la București care poate fi catalogata gen o ‘iesire’ la o bere ( daca luam in considerare deplasarea unor colegi la București, a fost cam scumpa!) la hotel Caro, din 15 iunie, nu are nici o legatura cu statutul Partidului Verde.
  Este o acțiune în contextul general si in pas cu moda politicii de Dambovita, moda acțiunilor in paralel. Acum este si cea a acțiunilor in oglinda…
  Adica in jud Sibiu a fost un Consiliu National statutar convocat de presedintele in functie in colaborare cu presedintele Consiliului National dl Cristian Tetcu.
  La București, o adunare la ordin cu amenințări și santaje, convocata nestatutar de vicepresedintele Damov din pacate faraxsa aiba prea multvtimp intre doua deplasari prin lume cu afaceri si atoate stiutorul ex secretar general S. Dumitru, care de ceva vremuri conduce partidul verde in picaj accelarat spre 0 absolut daca ne referim la vizibilitate si cote de incredere.
  Aceasta in timp ce verzii europeni castiga locuri importante in parlamentul european, iar verzii ( cat mai sunt de verzi) romani sunt in ‘colaps’ si asteapta ex staruri de pe la tv sa ii scoată din conul de întuneric in care sunt adanciti de ceva ani…
  Aceasta pt ca la PV domneste de ceva vreme letargia care se scutura putin in perioadele electorale.
  Bucureștiul hotărăște și ‘soldații’ din teritoriu execută fără prea multe întrebări sau chiar de loc…
  Asta a fost pana la ‘fatidica’ data de 17 febr. ( nu stiu exact daca pt mine sau pt cei obișnuit cu aranjamente și permutari). Cred ca pt ultima categorie, „Ghinion” as spune pt ei. Olteanca fiind mi se reproșează ca am in gene ambiția ancestrala a stramosilor si si nu ma las usor ‘data’ la o parte.

  Well am spus că nu accept candidatura temporară, probabil au crezut ca ma conving după ce își rezolva pb cu evitarea radierii partidului. Mi s a diktat și ce trebuie sa scriu in demisie și pt ca nu am acceptat Dumitru et co au făcut întrunirea de la Caro și au hotarat sa ma suspende. Mai mult nu se poate, adica sa ma excludă de tot ca pe ceilalți ‘dezidenti’, au nevoie de congres…

  În afară de logica mai este însă legea, la partide pe langa legea generala este si aceea scrisa in statut. La statut scrie simplu ca prerogativele președintelui partidului le poate avea cel executiv numai daca cel ales la Congres este in concediu, plecat sau postul este vacant. Sunt un presedinte activ, nu cred ca cineva poate sa spuna ca am absenta…nemotivat.
  Deci in calitate de presedinte activ am convocat consiliul național pt 15 iunie in jud Sibiu ( este corect ca si Bucurestiul sa faca deplasări nu numai restul tarii) cu o ordine clara de zi printre care
  1 situatia juridică ( fără statut actualizat, pt ca modificarile la statut s-au facut total neprofesionist de ex secretarul general si au fost respinse de tribunalul Bucuresti
  2. Situația administrativă (fără sediu), pt ca a fost făcut un contract de comodat insultător pt orice instanta, adica fara dovada proprietății locatiei)
  3. Situația financiară, un dezastru, conturi blocate datorii nexplicate și ținute la secret de prin 2012-2016
  4. Deși ma străduiesc de la congres încoace sa introducem ca practica democrația participativă aceasta este inca greu de acceptat la PV…Cred ca este comod sa nu ai opinii candcesti intrebat pt ca atunci nu se supara numeni si poti sa spui cu inocenta …nu am stiut, auzit, etc…

  Revenind la subiect, la adunarea de la Bucuresti fixata exact pe 15 iunie ca si consiliul statutar al PV ( in jud Sibiu) au fost ‘excluși’ din partid toti cei care nu au raspuns prezent la ‘goarna’ adunarii sunata de la Bucuresti de un personaj care nu mai face parte din PV in persoana lui Silviu Dumitru. Partidul a funcționat de ceva ani fără președinte fără congrese fără activitati. Are o datorie de 194 mii lei, ținută la secret, la Congresul de fatada din 17 febr. ex -secretarul general Silviu Dumitru nu a spus nimic.

  Am fost aleasă președinte fără să se spună nimic despre realitățile din acest partid fără să mi se spună că daca nu avea loc congresul și nu acceptam să candidez ( fără contracandidați de fapt singurul care a încercat a fost redus la tacere) marele partid verde ar fi disparut din registrul partidelor. Am refuzat candidatura sugerata pt 3 luni si in graba ca sa nu plec au accepta ca voi fi copresedinte cu dl asteotat de multa vreme, actorul Florin Calinescu.
  Intre timp au vazut ca nu sunt un presdinte de ‘carton’ si nici nu ‘ascult’ de personajul Dumitru care conduce totul, stie totul, face si desface dupa niste criterii care nu au legatura cu democratia, doctrina verde si uneori si cu ceea inseamna ancestralul simt al onoarei pt care nu diploma conteaza…

  In sfarsit am primit ‘cadou’ un partid care nu prea este verde mai deloc, ba as putea spune este pe alocuri gri si cam inchis…Am veni nu ca sa plec si celor care nu au înțeles aceasta wall am spus la congres ca au avut timp sa se gândească înainte. Am un CV impecabil, stiu foarte multe cadre si pe unde am umblat prin lumea asta mare am purtat alături si steagul României. Am facut-o cu demnitate si profesionalism.
  De aici pornind, Impreuna cu colegii mei care au înțeles că in Romania Coridorul verde nu poate fi bl8cat de interese de grup cu oameni precum dl Tetcu, vom face eforturi sa modernizam acest partid și sa il ducem acolo unde ii este locul, in elitele europene ale politicii verzi la propriu si la figurat.

  Deci in concluzie, nu este cazul ca dl Tetcu sa fie ‘plans’, nu a plecat si nu va pleca din PV indiferent ce se discuta la o bere pe o vreme torida si prin Bucuresti…
  Adunarea de la Caro nu are dreptul să ‘excludă’ pe nimeni, are un singur drept și acesta este ca aceia care au ridicat mâna impotriva propriilor colegi stiind ca este ilegal ce fac, sa isivface un proces verde de constiinta si poate se vor …autoexclude ! Primit sa le accept demisia de onoare….
  Ca prededinte si ajutata de ‘incriminatul’ ADN oltenesc ( care nu imi permite sa ma dau la o parte la diktatul dambovitean) dar mai ales de colegi precum C Tetcu si colegii din tara, inclusiv doljeni vom cultiva si simbolic floarea soarelui ( simbolul Verzilor de pretutindeni) si in Romania.
  Celor care cred ca ne jucam ..de a ‘hotii si vardistii’, le spunem ca joaca s-a terminat !
  P.S Sunt sigura ca vor fi poate comentarii, as dori daca se poate pt cei care nu sunt de acord cu mine sa spuna unde greșesc și, dacă este cazul, promit ca data viitoare vin cu ‘lecțiile’ mai bine pregătite.
  Dacă tot vorbim de verde, hai sa abordam subiecte chiar si la nivel divergente, dar cu eleganta, rafinament și inteligența, asa este la Verzii autentici !
  In rest, sa auzim numai de bine !
  Adi-Maria
  P.S As putea spune, parafrazînd un citat celebru, ca daca sec XXI nu va fi …verde nu va mai fi deloc!

  (5)
  • Walter Born

   Mersi de clarificare. Sper sa auzim si o voce din partea celelalt, asa de complectarea imaginii.
   Foarte informativ discutia in subiectul asta. Mersi si pentru link catre rezulatele parlamentare 2016.
   Ar fi interesant o analiza si cauzele exacte pentru care PER/PV si Cernea nu pot forma un partid real impreuna. Probleme de gasca? Agenda ascunsa? Homofobia? Sovinism? Intoleranta?

   (2)
 9. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta

  Doamna Presedinta SIMOIU ; multumesc pt. interventia d-vs si pt. unele lamuriri oferite cititorilor acestui online. Va rog sa mai urmariti acest TIMP ONLINE care de fiecare data cu mult profesionalism scrie prompt despre activitatile partidului VERDE de la Bistrita. Sa stiti ca este cel mai citit ziar online. Va rog sa fiti si mai prezenta aici si astept cu drag si nerabdare interventiile viitoare. Aici puteti vedea in mare parte stiri cu ceea ce fac colegii de la B-ta. O ZI EXCELENTA !

  (-2)
 10. Balan Marius-ecologist PV

  Votantule gresit. Per-ul a avut doi consilieri cand activitatea mea a convins electoratul ca merita stampilat. Nu eu mi-am dat afara din CL cei doi consilieri inainte cu trei luni de asi final;iza mandatul. Nu eu mi-am turnat colegii la Bucuresti ca nu sunt disciplinati si nu voteaza dupa cum zicea partidul. Nu eu am facut poza si coalitie de prietenie cu pesedragnea inainte cu o saptamana de al aresta. Este nimeni altul decat presedintele PER national care a facut toate astea. Urmarea a fost plecarea de urgenta din CL a domnului cons PER MIRCEA ARCHIUDEAN om cu coloana vertebrala. Votantule draga nu ai inteles nimic de la ECOLOGISTI. Lasa politica deoparte ca nu cunosti realitatea si doar postezi din nestiinta ca multi altii. Eu nu sunt gropar de partide pt. ca nu am aceasta calitate cu o functie mica la PV in orasul nostru. Nu am aceste apucaturi, putere si influenta, si nici nu ma pricep la asta.

  (-3)
  • Mihailescu Adina

   Daca presedintele Partidului Verde este doamna Simoiu Adi-Maria si daca ea este inregistrata pe aceasta functie la Tribunalul Bucuresti nu cred ca este statutar sa fie suspendata atat timp cat nu este in concediu de odihna sau medical, ci era activa, prezidand un Consiliu National. Cei reuniti la Bucuresti de ce nu au venit la Consiliul National, prezidat de presedintele in functie, sa-si expuna in mod corect punctul de vedere si pozitia si sa ceara suspendarea presedintelui? Mi se pare ca s-a dorit divizarea partidului in doua factiuni si singurul rezultat concret este nerecunoasterea niciuneia de catre Verzii europeni. Este ceea ce s-a dorit, adica anularea vocii unui partid romanesc cu o platforma ecologista?
   Mihailescu Adina

   (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.