Marea Britanie, preferata celor care muncesc în străinătate. Cu ce autocar România Anglia merg

Holistic

Marea Britanie este destinația preferată a românilor care lucrează în străinătate. Dintre românii care au plecat să muncească peste graniţă, 30% s-au îndreptat spre Marea Britanie, arată Institutul Naţional de Statistică.  Motivul este unul simplu: în Marea Britanie se câştigă mai mulţi bani decât în alte ţări europene. În plus, multiculturalismul îi ajută pe români să se adapteze foarte ușor și repede.

Românii care merg la muncă aleg cea mai accesibilă variantă de transport persoane România Anglia. Partenerul lor de nădejde este compania Latino Expres care efectuează curse de transport persoane România-Anglia de mai bine de 10 ani.

Cele 15 autocare certificate pentru transportul internațional şi microbuzele sunt de preferat fiindcă pasagerul poate lua cu el, gratuit, un bagaj de până la 40 de kg, inclus în preţul biletului, plus bagajul de mână.

Copiii care nu au împlinit vârsta de 2 ani circulă gratuit cu părinţii lor, iar cei care nu au împlinit 12 ani beneficiază de reducere de 50% din preţul biletului.

Grupurile de peste 10 persoane care circulă organizat pot beneficia de reduceri, iar cei care merg la muncă într-o anumită zonă pot conta pe transport până la fermă, fabrică sau depozit dacă sunt, tot aşa, cel puţin un grup de 10 inşi.

Compania are diverse promoţii de care clienţii pot beneficia cu ocazia evenimentolor importante, cum ar fi o sesiune de cumpărături de Black Friday.

Folosind ca mijloc de transport un autocar România Anglia nu trebuie să vă faceţi griji legat de trecerea din Franța în Anglia. Aceasta se face ori cu vaporul, ori cu trenul de mare viteză Euro-tunnel, iar pasagerii nu au niciun cost suplimentar întrucât firma plăteşte această trecere.

PLECĂRI DIN ROMÂNIA: București, Craiova, Petroșani, Deva, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Arad, Cluj, Bistrița, Pitești, Simeria, Lipova, Sibiu, Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Brașov, Buzău, Ploiești, Zalău, Alba Iulia, Timișoara, Arad, Constanța, Târgu Mureș, etc

SOSIRI ÎN ANGLIA: Londra, Birmingham, Coventry, Northampton, Manchester, Liverpool, Dover, Maidstone, Edmunton, Leeds, Huul, Doncaster, Shefield, Chesterfield, Nottingham, Derby, Leicester, Norwich, Peterborough, Ipswich, Colchester, Cambridge, Crewe, Warrington, Staford, Stoke-on-Trent.

La întoarcerea în ţară, autocar Anglia România, clienţii se pot bucura de un gulaş preparat cu talent chiar în Ungaria, masă din partea casei, adică a firmei.

Compania Latino Expres mai are curse de autocar și în Germania, Cehia, Italia, Austria, Belgia şi Olanda.

Mai multe informaţii puteţi obţine de la call-center profesional cu apel în așteptare pentru păstrarea priorităţii: 0263701919 (P)

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

  1. Punguta cu doi bani .

    Oamenii sunt seriosi, te ajuta cu orice problema. Soferi super , ghizi ok , doar conationalii nostrii de culoare au ceva probleme de comportament si igiena . Latino express , best of the best .

    (4)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.