Un nou magazin de produse sportive îşi va deschide porţile la Bistriţa. Ce angajaţi caută

Holistic

Un nou magazin cu produse sportive se pregăteşte să-şi deschidă porţile la Bistriţa şi caută persoane interesate să ocupe poziţiile de şef de magazin, şef de tură şi logistic.

Se caută persoane „independente, întreprinzătoare, responsabile, meticuloase, cu spirit de iniţiativă şi atitudine pro-activă în rezolvarea problemelor, atitudine pozitivă, orientare spre rezultat şi adaptabilitate la condiţiile de stres, cu disponibilitatea de a învăţa lucruri noi şi de a face faţă provocărilor” care să lucreze la Sportisimo Bistriţa.

Compania cere studii superioare absolvite, experienţă relevantă în domeniul comerţului pe o poziţie similară, experienţă în coordonarea şi supervizarea unei echipe de vânzări.

Candidatul ideal trebuie „să fie un lider dinamic, responsabil, creativ, capabil să implementeze strategiile de promovare şi dezvoltare ale afaceri şi angajaţilor, să aibă bună capacitate de coordonare şi organizare, remarcabile abilităţi de interrelaţionare, comunicare şi negociere, excelenţă în costumer service (deservirea clienţilor), cunoştinţe medii – superioare de operare PC (MS Office: Word, Excel, Outlook), disponibilitate pentru program flexibil – inclusiv weekend, autodidact şi pro-activ. Experienţa în domeniul echipamentelor sportive reprezintă un avantaj”, se arată în descrierea posturilor.

Candidaţii pot trimite CV-uri AICI până în 30 august.

Sportisimo şi-a început activitatea în Cehia în anul 1999 şi a devenit leader de piaţă în segmentul echipamentelor sportive, îmbrăcăminte, încălţăminte cu peste 120 de magazine în care se regăsesc produsele: Nike, Adidas, Salomon, Puma, Reebok, Head, Fischer, Fila, Coleman şi altele.

În 2014, Sportisimo a demarat strategia de dezvoltare internaţională în Europa de Est debutând în ţări precum România şi Polonia.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Vorbiţi, dacă ştiţi, dacă nu, tăceţi. PRODÚS, produse, s. n. 1. Bun material rezultat dintr-un proces de muncă; totalitatea obiectelor sau a bunurilor obținute în procesul de producție; bun, product.

  (0)
  • Tazman

   Cand se va deschide Decathlon, celelalte pot inchide linistite si sa vina altceva in „mall” : ))

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.