Lions Bistriţa şi-a onorat voluntarii. Cristian Niculae: Sunt o dovadă a solidarităţii

Holistic

Clubul Lions Bistriţa i-a sărbătorit, în ajun de Moş Nicolae, pe voluntarii care au contribuit la buna desfăşurare a proiectelor organizaţiei: Târgul de Purici, Tineri voluntari pentru bunici solitari, Copii frumoși cu dinți sănătoși, Un zâmbet de copil-Ilişua, screening oftalmologic, Ziua Diabetului, Pădurea Lions, Cupa Lions la șah, Afișul pentru pace.

Cu acest prilej, au fost adresate şi mesaje din partea autorităţilor prezente, viceprimarul Cristian Niculae fiind unul dintre oficialii care i-a felicitat pe voluntari.

„Am sărbătorit aseară, împreună cu cei care fac parte din echipa Lions Club Bistrița, Ziua Internaţională a Voluntarilor.

Această zi este dedicată persoanelor care își dăruiesc timpul şi energia în folosul comunității, a acelor voluntari care au fost atât de implicaţi în proiectele şi acţiunile clubului.

A fost o bucurie pentru mine să stau alături de atâția oameni de bine, oameni care sunt interesaţi de semenii lor cu care viaţa a fost mai puţin darnică, care îi ajută pe aceştia să îşi îndeplinească dorinţele şi le oferă mari bucurii prin proiectele caritabile ce le desfășoară.

Cu siguranţă, ceea ce fac ei, fie că sunt voluntari, parteneri sau sponsori, este o experienţă frumoasă, făcută din suflet, care înseamnă bucuria de a ajuta şi de a fi alături de cei care au nevoie de sprijin, fără a aştepta vreodată o recompensă.

Îi felicit pe toţi pentru munca depusă; sunt o dovadă a solidarității și a responsabilității sociale, un exemplu pentru întreaga noastră comunitate.

Le urez tuturor mult succes în activitatea pe care o desfăşoară și în proiectele viitoare, pe care sigur și le vor îndeplini!”, a scris Cristian Niculae pe Facebook.

Sursa foto: Facebook 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Chichita

  Felicitari celor care se ocupa de fundatie! Am fost prezent la evenimentul de aseara, am vazut oameni a caror povesti sunt cutremuratoare… si tineri, copii inca, care si-au dedicat chiar si 40 de ore din timpul lor liber, pentru a-i ajuta pe cei cu care viata nu a fost tocmai darnica. Bravo!

  (0)
  • Florun

   Haideti sa nu mai fim rautaciosi. La orele 19 nu stiu cati dintre noi am fi dispusi sa participam.

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.