Președintele PSD BN: Doina Pană va fi europarlamentar

Holistic

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, spune că deputatul Doina Pană va deveni europarlamentar, chiar dacă unii consideră că locul 15 pe listă nu este eligibil.

”Cred că Doina Pană va accede în Parlamentul European, chiar dacă o groază de cârcotași spun că locul 15 nu este eligibil la PSD. Mai este puțin timp și o să vedeți că locul 15 este eligibil la PSD și doamna Doina Pană va deveni europarlamentar”, a declarat Radu Moldovan.

El speră ca PSD BN să obțină ”cinci procente peste media națională”: ”N-am primit target, dar am văzut în sondajele IRES că PSD are 35%, asta înseamnă 40%, dacă vom avea 34% asta înseamnă 39%. PSD este în creștere electorală și sunt convins că acest lucru se va confirma în 26 mai. Eu mă declar foarte optimist și încrezător, spun asta pentru că sunt toată ziua între oameni, văd cum reacționează și sunt încrezător că vor reacționa la fel și în cabina de vot. Oamenii văd ce se întâmplă în România, văd agresivitatea provocată de adversarii noștri și lumea nu gustă astfel de lucruri. Cred că PSD va lua peste 35%, cu redistribuiri se duce spre 38-39-40%, iar doamna Pană va merge la Bruxelles. Oamenii nu mă întreabă nimic de referendum, voi vedea ce o să fac eu personal”.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Alex

  Poza din imagine al celor trei spune totul despre ei si disperarea lor atât față de cazul Doina Pană , cat si fata de alegerile care urmează în 26 Mai .
  Poza cu figurile lor nu merg mana in mana cu declarația lor .
  Ce urmează conteaza ……

  (12)
 2. class

  Adică vreti sa spuneti cu alte cuvinte ca PSD va face un scor de 50 la sută? Domnu președinte eu sincer va consider un om foarte serios… si va apreciez in buna masura in aproape tot ceea ce faceti… pe dvs personal bineinteles… dar aici trebuie să vă contrazic… imi pare rau… sunteti departe de adevar…

  (11)
 3. Tanco Danut

  Dna Pana sa si vada de pensia ei. Ce doamne vrea amu sincer?! Vrea sa vada Europa ?! Poate sa o vada ca si pensionar, nu este obligatoriu sa fie europarlamentar. Lasă ne ! Lasă ne ! Lasă ne!

  (6)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.