Liberalul Filip Moisil a demisionat din Consiliul Local Bistrița: E harababură

Holistic

PNL a pierdut la rândul lui un consilier local. Este vorba de Filip Moisil care și-a anunțat tot joi demisia din funcția de ales, dar nu și din partid. Provenit din fostul PDL, partid pe care l-a reprezentat în Consiliul Local Bistrița, Filip Moisil acuză neînțelegeri la nivelul organizației municipale a PNL și în grupul de consilieri liberali.

”Astăzi (joi – n.r.) mi-am anunțat demisia din Consiliul Local Bistrița, iar mâine (vineri – n.r.) îmi depun demisia din Biroul Municipal al PNL fiindcă acolo nu e o gândire unitară. La fel, nici la nivel de grup de consilieri locali PNL. Nu ne consultăm înainte să votăm, să știm ce propuneri avem. Avem lider de grup, probabil sunt discuții la nivel de cercuri restrânse. Pe mine mă interesează să fim o echipă sudată în așa fel încât să putem merge în alegeri cu privirea în sus. Din partid, nu voi demisiona deocamdată. O să-mi regândesc toată activitatea politică. O să văd ce fac mai departe”, a spus Filip Moisil pentru Timp Online.

Cea mai mare nemulțumire a consilierului PNL este că nu mai face parte ”dintr-o echipă unită și sudată”.

”Am crezut că lucrurile se vor îmbunătăți la nivel politic în organizația municipală, dar lucrurile se înrăutățesc tot mai mult. Sunt foarte multe caractere acolo care nu se potrivesc între ele, iar eu nu mă potrivesc la rândul meu cu caracterele lor. Eu sunt un om de echipă care am spus lucrurilor pe nume, și dacă am avut dreptate și dacă am greșit am știut întotdeauna să accept o idee mai bună a altuia. Dacă la nivel de politică e așa un fel de harababură în privința deciziilor și a ideilor, acest lucru face rău în general partidului. Eu mă așteptam la mult mai mult pentru că am participat la toate campaniile electorale, niciodată nu am fost un om negativ, niciodată nu am dat în nimeni, iar dacă am caracteracterizat negativ sau pozitiv am caracterizat idei, nu persoane. Toată lumea astăzi se vede ba primar, ba deputat, ba consilier, ba secretar de stat. Eu fac politică de multă vreme, dar niciodată nu am cerut ceva fără să fiu în stare să realizez acel lucru. Mulți oameni se văd pe cai mari fără să vadă absolut nimic, pentru că i-a adus valul. Când te aduce valul pe un cal mare, e foarte greu să mai cobori sub șaua calului”, a spus Filip Moisil, care a spus că a luat decizia să demisioneze fără să se consulte cu nimeni, nici măcar cu soția.

Contactat telefonic, liderul PNL Bistrița, Sorin Hangan, a declarat că a aflat despre intenția colegului său de a demisiona în ședința de îndată a Consiliului Local de joi: ”Mărturisesc că nu am avut nicio discuție cu el”.

Potrivit lui Sorin Hangan, demisia lui Filip Moisil va fi acceptată, fiind un act unilateral, urmând să se ia în discuție cine va intra în Consiliul Local de pe lista liberalilor. Următorii pe listă sunt Gavrilă Urs, Marian Radu, Mihai Sărmășan și Dorin Drulea.

PNL are acum în CL Bistrița cinci consilieri.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Nea Ion

  No fain uite cum sa pus de un schimb de jucatori valorosi intre cele doua loturi ale lui Jiji Nicolae si ale lui Nelu Borcea.Ptiu mancavar politichia sa va manance,ca sa umflat doctrina in voi .Sigur nu-i vorba de alceva? Petelica draga astept parerea ta si in acest caz ca dincolo am aflat-o.Mult zgomot pentru nimic
  PAREREA MEA!

  (9)
 2. Cetățean

  Da oare după ce naiba ați mai demisionat? Ce nu ați rămas acolo, să schimați doar partidele între voi, că oricum aceleași mâini tre să le ridicați la vot?!

  (0)
 3. Stefan

  Nu poate să treacă un rând de alegeri ca cineva din Pdl, pardon Pnl să nu se facă de minune. De fiecare dată se găsește câte unul să candideze de la altă formație sau independent,asta după caz. Important este să rămână Crețu primar și ei mufați la banii statului. După episoadele de tristă amintire cu „”celebrii” actori : Chereji,Seserman, Vasile Moldovan și cu voia dumneavoastră Doris Moldovan a sosit momentul ca încă un fost Pd-ist să între în acest „club select”.
  Păpușarul este același ca de fiecare dată Nelu Mexicanul.

  (9)
 4. Ioan Jalea

  Doar o intrebare domnule Filip Moisil, din ce bani traiti?
  Sa va ajut cu doua variante!
  Daca lucrarti la privat si nu faceti afaceri cu statul atunci felicitari!!!
  Daca faceti afaceri cu statul atunci MUCLES si nu mai caracteriza colegii de partid!!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.