Lenjerie nouă pentru SJU Bistriţa, furnizată mult mai repede decât se aştepta conducerea

Holistic

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa a semnat contractul pentru 1.200 de seturi de lenjerie de pat care vor fi achiziţionate din banii încasaţi ca şi chirie pentru amplasarea automatelor de cafea, anunţă pe Facebook managerul instituţiei medicale, Gabriel Lazany.

„Am semnat contractul de furnizare pentru 1.200 seturi de lenjerie de pat, ce urmează a fi achiziționată din banii încasați ca și chirie pentru amplasarea automatelor de cafea. Intenția a fost de achiziționare lunară a unei cantități de lenjerie aferentă sumei lunare încasate, dar la inițiativa managerului Intex SA Năsăud, dl. Dorel Sima și a doamnei Paraschiva Moldovan – administrator, aceștia vor livra la sfârșitul lunii decembrie întreaga cantitate de lenjerie, plata urmând a fi efectuată lunar, pe măsura încasării chiriei. Vă mulțumim și salutăm această ințiativă care va aduce lenjerie nouă pentru pacienții spitalului mult mai repede decât ne-am fi așteptat”, a scris Lazany.

În urmă cu puţin timp, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă declara pentru Timp Online: „Am făcut o licitaţie cu strigare pentru închirierea a nouă metri pătraţi pentru amplasarea de aparate de cafea în diferite locaţii din spital. Am reuşit să obţinem o sumă destul de frumoasă, de 20.250 de lei pe lună, bani pe care îi vom folosi pentru achiziţionarea de lenjerie. Lunar, va fi cumpărată lenjerie din banii care ne intră din chirie. Dacă raportăm la 12 luni, asta înseamnă că tot la opt luni putem înlocui toată lenjeria din spital. Ultima dată când s-a făcut treaba aceasta s-a făcut acum 3 ani”.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.