Ce supermarket din Bistriţa va avea raion de peşte proaspăt şi fructe de mare

Holistic

Magazinele unui important retailer din România vor avea, începând de anul acesta, vitrine de pește proaspăt și fructe de mare care pot ajunge până la 50 de articole per raion. În urma investiției, compania își va tripla numărul de vitrine specializate în produse de pescărie, ajungând până la sfârșitul anului financiar 2018 la 46 de magazine dotate cu acest tip de spații cu sortiment îmbogățit.

Este vorba de Kaufland care va dota 34 de magazine cu raioane de pește proaspăt și fructe de mare. Acestea se află în orașe precum: Suceava, Reșița, Brașov, Focșani, Buzău, Bragadiru (jud. Ilfov), Buftea (jud. Ilfov), Constanța, București (cartierele Militari, Energeticienilor și în alte următoare noi magazine), Craiova, Slatina, Pitești, Baia Mare, Gherla, Vatra Dornei, Bistrița, Timișoara, Ploiești, Sibiu, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Câmpina, Târgoviște, Arad ș.a.

Noile raioane se încadrează în trei formate. Cele mai mari vor fi individuale și vor oferi un total de 50 de articole, din care 15 specialități. Celelalte vor avea o mărime medie sau mică, vor fi încadrate în vitrina cu servire asistată și vor cuprinde între 45 și 25 de articole, din care 10, respectiv 5 tipuri de specialități.

Printre specialitățile de pește și fructe de mare disponibile se numără: în cadrul vitrinelor – ton roșu, scoici maro și scoici albe pescuite, iar la raioanele individuale – scoici Saint Jacques, vongole vii, midii vii, melci de mare vii, stridii proaspete, Langoustine (homar norvegian), doradă roșie, somon bio și calamar întreg.

Pe lângă gama premium, clienții vor putea găsi și alte sortimente obișnuite de pește proaspăt, de proveniență locală sau internațională, fie întreg, fie tranșat file sau rondele, fructe de mare, dar și icre, salate de pește, pește afumat sau marinat.

Primele magazine Kaufland care beneficiază de noile raioane cu sortiment extins de pește proaspăt sunt cele modernizate din Iași şi București.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Punct de vedere

  Prefer Selgros e un pic mai scump dar calitatea nu se compara,cel putin la carne si semipreparatele din porc nu sunt injectate cu apa si alte chimicale,nu confirm eu cele spuse mai sus si grătarul bine incins,vedeti de curiozitate cat scade ceafa,antricotul,cabanosul faceți comparatie si o sa-mi dati dreptate.

  (18)
 2. pensionar

  Prefer coperativele din judet. Acolo poti cumpara de tate pe caiet. Mai ales daca esti din partea locului comanzi zilnic si platesti cand vine salarul si penzia. Traiasca economia de piata !

  (-3)
 3. @pescar

  mergeti la selgros si cumparati peste viu…
  singura problema emblematica e sa va uitati la angajat cum ii da in cap cu o bata…dupa care va inteaba….VRETI MAI TARE???
  …dupa aia…sa vedeti ce gust…are pestele ….daca …..va mai trebuie!!!

  (6)
 4. Gânditorul de la Hamangia

  Şi încă ceva, ardelenii nu-s lipoveni, care de secole n-au avut altceva decât peşte. Noi am mai crescut şi porci şi bovine, iar perioadele de post, e drept că au zile „libere” la peşte, dar nu ţin un an întreg. Pe de altă parte, nu va fi cine să le cumpere fructele de mare, şi chiar şi peştele proaspăt, deoarece locuri de muncă nu se creează, salariile „crescute” sunt mai mici, şi tot mai mulţi români pleacă în străinătate unde munca este preţuită la adevărata valoare, chiar dacă cheltuielile, poate sunt mai mari, dar se câştigă mai bine şi se pot face şi economii.

  (6)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.