Jandarmii au cumpărat cadouri pentru copiii din Republica Moldova

Holistic

(FOTO) Jandarmii bistriţeni au cumpărat 20 de cadouri de Crăciun pentru copiii din Republica Moldova, cadouri pe care le vor transporta voluntarii Asociaţiei Tăşuleasa Social în Raionul Glodeni.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, jandarmii bistriţeni se alătură campaniei „Camionul de Crăciun pentru Basarabia” prin achiziţionarea a 20 de astfel de cadouri care sunt pregătite special pentru această campanie de către magazinul Selgros Bistrița.

„Ele vor ajunge în această lună la copiii din Raionul Glodeni, Republica Moldova. Jandarmii sunt mereu acolo unde este nevoie de implicare, dăruire şi de sprijinul aproapelui. Dăruind aceste cadouri, putem aduce un zâmbet pe buzele copiilor care se vor bucura de venirea Moşului chiar dacă suntem în luna ianuarie!”, se arată în comunicatul IJJ.

Reamintim că în Republica Moldova, unde se sărbătoreşte Crăciunul de rit vechi la jumătatea lunii ianuarie, vor merge două camioane de daruri venite din Germania, ambiţia Asociaţiei Tăşuleasa Social fiind aceea să mai adune încă 2500 de daruri pentru alte două camioane. Iată ce a scris organizaţia pe pagina ei de Facebook:

Dragi prieteni, acțiunea Camionul de Crăciun în parteneriat cu organizația Die Johanniter Unfall Hilfe decurge deja de 16 ani. În acești 16 ani, am bucurat copii din multe județe: Bistrița-Năsăud, Suceava, Cluj, Mureș, Maramureș, Sălaj etc. Anul trecut am fost prima dată și în Basarabia, în Raionul Glodeni cu un camion, împărțind bucurie la circa 1200 de copii. Anul acesta dorim să ne întoarcem cu 2 camioane la acești copii, dar în același timp am dori să vedem dacă în acești ani, în încercarea noastră de a schimba ceva în jur, chiar am reușit.

De aceea, în colaborare cu Selgros Bistrița, avem o provocare pentru toți care vor să învețe să dăruiască: cele 2 camioane cu cadouri cer încă două camioane însoțitoare. Oare reușim să strângem 2 tiruri de cadouri pentru copiii din Moldova? Oare am învățat ceva în acești 16 ani?

Aceasta este șansa noastră să aflăm răspunsul: Selgros Bistrița a pregătit cadourile, noi trebuie doar să mergem și să le plătim la casă.

Dacă nu suntem din Bistrița, altă modalitate este plata directă a sumei de 144,82 lei în contul de mai jos, cu specificarea: “cadou de Crăciun pentru Basarabia”.

Cu banii adunați din cont, noi cumpărăm cadourile și în luna ianuarie le ducem copiilor din Glodeni. Tășuleasa Social, Cont IBAN RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX. Aceleași date bancare se pot găsi și pe site-ul nostru www.tasuleasasocial.ro. Cât de frumos e să primești, oare cum e să dăruiești?”.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. raul adrian

  ha,,,ha…..ha……le mareste lefurile….ptr ca mai apoi sa………
  hahahahhahahah

  ce prostie …..si cati cad in plasa….

  (0)
 2. Sportiv

  Felicitari pentru acest gest..
  Jandarmeria este o institutie de mare valoare..
  Respect pentru acesti oameni și pentru tot ce fac..
  In rest pentru contestatari numai „de bine”…

  (0)
 3. basarab ia

  Am auzit că primăria Bistrita va cumpăra 500 de pachete din majorările de salarii.
  Bravo lor, bravo lor, bravo hărnicuților !

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.